Zpátky do školy v novém

Po horkém létě přichází čas, aby vaše děti znovu usedly do školních lavic.
Zpátky do školy v novém

Návrat do školy ale nemusí být nudná záležitost a běžně sychravý podzim může být tentokrát jiný. Ve správném oblečení se mohou děti při startu nového školního roku cítit pohodlně, elegantně a zkrátka dobře.

Rozbijte podzimní šeď a navnaďte je na září díky podzimní kolekci M&S! Holek a kluků v oblečení z Marks & Spencer si jejich okolí všimne snadno.

Je důležité začít od základů. V opravdu kvalitních vhodných botách prochodí vaše ratolest celý den. Podzimní počasí ale zahrnuje déšť a mlhu. Být na to připraven je další nutná věc. S M&S můžete být v klidu – na materiály, jejich výrobu i design je v kolekci na podzim/zimu kladen velký důraz.

Klepněte pro větší obrázek

V chlapecké sekci jsou samozřejmě hlavní dobře padnoucí kalhoty vyrobené z vysoce kvalitních materiálů. Pokračujeme tričky s potisky, mikinami s kapucí a teplými bundami. Nedílnou součástí šatníku stylového hocha jsou pak i košile, teplé svetry a saka.

A co dívky? Kromě kalhot pro ně M&S připravil pestrý výběr potištěných sukní, ve kterých budou vypadat zkrátka úžasně. Součástí hřejivé podzimní kolekce jsou také módní šaty, blůzky a bundy.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články