Zapomeňte na černou nebo bílou! V kurzu jsou barvy!

Když se řekne Converse, nejspíš si představíte klasické Chucky - nesmrtelné kecky s typickou hvězdou na kotníku. A s největší pravděpodobností si představíte černé Chucky. Červené, pokud jste holka a nechcete si omylem prohazovat boty s bráchou nebo přítelem. Bílé, pokud jste puntičkář. Začíná to ale být trochu nuda, ne?
Zapomeňte na černou nebo bílou! V kurzu jsou barvy!

Proto se jarní kolekce Converse mimo jiné zaměřila i na barvy. Nejtypičtější plátěné kecky se převlékly do nových barev, čerstvě vybraných pro tuto sezónu. Paleta osmi odstínů od tlumených po syté je připravena uspokojit i ten nejbarvitější charakter. Boty pro každou náladu, ke každému outfitu, boty, které na ulici jen tak nepřehlédnete. Vyberte si barvu, která odpovídá vašemu charakteru, temperamentu či vkusu a zkombinujte je s čímkoli od kabelky po lak na nehty.

Můžete se vsadit, že druhé takové na ulici jen tak nepotkáte. Doby, kdy všichni nosili totéž a největší extravagance byl vlastnoručně upletený svetr, už jsou přece dávno pryč.

Klepněte pro větší obrázek

“Černé, červené a bílé tenisky patří k našim nejžádanějším modelům, a i když je samozřejmě skvělé, že se tak dobře prodávají, chtěli bychom tyto stereotypy trochu nabourat. Barevná kolekce je důkazem toho, že Conversky vypadají dobře v jakémkoli provedení, a protože individualita je jedním ze základních atributů značky, doufáme, že oslovíme i zákazníky, které právě masové rozšíření nepopulárnějších modelů odrazovalo,” dodává k tomu marketingová manažerka Converse Lucie Holíková.   

V létě nechte nohy dýchat
A jelikož za pár týdnů začne léto, je dobré se připravit i na nejteplejší roční období. Jakmile se ohlásí léto, nebudete už jistě potřebovat ochranné vrstvy. Zatoužíte pocítit slunce, písek a lehký vánek až na špičkách prstů. Proto se zbavte všeho, co vás tíží, a užijte si prázdninovou sezónu do posledního dechu.

Klepněte pro větší obrázek

Ve zdánlivě nenápadných Dainty je snadné zlehka si vykračovat, i když se člověku začnou zapalovat lýtka, a až bude čas ukázat trochu víc kůže, jsou tu žabky Sandstar. Tak nechte písek, ať se vám prosívá mezi prsty. Odlehčené modely Dainty jsou vyrobeny z tenkého plátna, které snadno propustí vodu i vzduch, a nesou tlumené barvy, snadno kombinovatelné se vším, co se vám povede napěchovat do příručního zavazadla. Budou těmi pravými společníky za teplých letních večerů i horkých dní. Novinkou letošní kolekce jsou pak žabky Sandstar, u kterých lze původní tenisky Chuck Taylor rozpoznat jen díky tvaru podrážky a nezaměnitelné pěticípé hvězdě. Jsou vyrobeny ze speciálně vyvinutého materiálu EVA, který nikde netlačí ani nedře, a jsou tak pohodlné, že v nich bez obav můžete prochodit celý den.

Klepněte pro větší obrázek

"Letní Conversky skutečně evokují prázdniny, grilovačky, hudební festivaly a vůbec všechno, co si člověk dokáže spojit s prázdninami. Je vidět, že stačí málo, aby se jedny a ty samé tenisky neustále proměňovaly podle momentální nálady, příležitosti a ročního období. A to nás na nich baví nejvíc,” popisuje marketingová manažerka Converse Lucie Holíková. V Converskách z nové kolekce strávíte léto jen s jedinou starostí - aby neuteklo moc rychle.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články