Maminka.czRodina

Wau! Tato originální rodinná fotografie se stala hitem internetu. Má v sobě ukrytý kód

redakce 4.  7.  2017
Tato rodina se může opravdu pyšnit rodinnou fotografií. Zachycuje totiž celkem 17 vnoučat od šesti sourozenců. Skvělý nápad, co říkáte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vnoučata jsou oblečena do barevných triček s čísly označujícími pořadí jejich narození. Každá část rodiny je navíc označena vlastní barvou.

„S tímto nápadem přišla moje sestra,“ řekla Chrissy, matka šesti dětí, které jsou na fotce oblečeny do růžových triček.

„Mít velkou rodinu znamená spoustu hluku, smíchu, ale hlavně lásky. Mezi 17 bratranci nebo sestřenicemi se vždy najde někdo, s kým si můžete hrát a bavit se. Jsem šťastná, že jsem vyrostla ve velké rodině a že moje děti to také zažijí,“ dodala Chrissy pro magazín Popsugar.

Tato naprosto jedinečná a krásná fotografie je zároveň poctou dědečkovi vnoučat, který zemřel. „Přemýšlím nad tím, jak je těchto 17 laskavých, přemýšlivých a vtipných dětí tím největším odkazem mého táty. Moc nám chybí, ale každý den cítíme jeho přítomnost prostřednictvím lásky a radosti našich dětí,“  doplnila na závěr Chrissy, která se s fotkou pochlubila na svém profilu Roussel Sick Pack na sociální síti.

My musíme uznat, že nápad na vznik této fotky nás naprosto uchvátil a jen souhlasíme s tím, že mít velkou rodinu, která drží takto pospolu, je úžasné.

Video: Matka obarvila dvouleté dceři vlasy narůžovo

Video: Tatínci jsou k nezaplacení... Proč je žádná máma nenahradí?
GALERIE: Jak vtipně oznámit světu, že čekáte miminko
Tato miminka nikdy nevyrostou, od opravdových je téměř nepoznáte
Témata: Rodina, Fotografie, internet, fotograf, hit, Kód, Vnouče, Úkryt, ORIGINAL, Hit internetu, Ori, Chrissy, Chriss, Krásná fotografie, Sociální síť, Foto, Skvělý nápad, Profil, Vznik této, Sob, Sobě, Rodinná fotografie, Nápad, Velká rodina, Originál