Vzorný tatínek Hugh Jackman! A nejen on!

I celebrity jsou rodiči a mají za sebou první hektický školní a školkový týden. Podívejte se, jak svou dcerku vyzvedával ze školy fešný tatínek Hugh Jackman nebo jak svá dvojčata vyprovázela Sarah Jessica Parker.
Vzorný tatínek Hugh Jackman! A nejen on!

Osmiletou dcerku Avu vyzvedl první den ze školy táta Hugh Jackman. Odskočil si z natáčení, aby ji mohl vzít na zmrzlinu a do parku, kde trpělivě čkal, až se s dětmi vydovádí. Že mají s dcerou skvělý vztah dokazuje i dočasné tetování na Avině rameni, kde stojí Wolverine – tedy název nového tátova filmu a zároveň jeho slavné postavy z filmů X-Men. Hugh má dvě adoptované děti a otcovství si užívá. Chodí-li i na třídní schůzky, pak musí být maminky spolužáků nadšené.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Rockerův syn

Jon Bon Jovi si nenechal ujít první zápas svého syna Jesse, který začal hrát fotbal za klub Notre Dame Fighting Irish. Za ručičku ho ale už vodit nemusel. Jessovi, který je nejstarší ze čtyř jeho dětí, je už neuvěřitelných osmnáct. Je to tak, čas letí a i slavní rockeři stárnou.

Klepněte pro větší obrázek

Maminčny parádilky

Čtyřletá dvojčta Tabitha (vlevo) a Marion jsou parádilky po mámě, hvězdě seriálu Sex ve městě Sarah Jessice Parker. Holčičky chodí zatím jen do školky, ale vždy ve stylovém outfitu. Je jen otázkou času, kdy vymění dětské botky za lodičky od Blahnika.

Klepněte pro větší obrázek

Nešťastný začátek

Do nového školního roku nevstoupila právě šťastně sedmiletá dcera Toma Cruise a Katie Holmes. Zlomila si totiž ruku. Světu to, jak se na malou hvězdu sluší a patří, oznámila tisková mluvčí. Teď se Suri pyšní sádrou, na kterou se jí podepsali spolužáci.

Klepněte pro větší obrázek

Jaký otec, takový syn

Krásný pirát Orlando Bloom si užíval chvilek s dvouletým synem Flynnem, zatímco jeho maminka Miranda Kerr byla v nedohlednu. Pravda, Orlando si na první školní nebo školkové dny svého syna bude muset ještě nějakou tu chvilku počkat, ale slušelo jim to spolu tak, že je nemůžeme vynechat. Všimněte si, že jsou dokonce stejně oblečení. Dokonalé souznění.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články