Vysněná postava? Lze ji získat i bez velké námahy!

Sport a pohyb jsou neoddělitelnou součástí zdravého životního stylu. Při dnešním dynamickém a zároveň hektickém způsobu života je stále těžší najít si dostatek času pro pravidelné cvičení a získání vysněné postavy.
Vysněná postava? Lze ji získat i bez velké námahy!

Pokud je čas vaším nepřítelem, řešení je nasnadě – cvičení na speciálním vibračním stroji.

Vibrační trénink je v poslední době dynamicky se rozvíjející oblast fitness, protože lidem jakéhokoliv věku a trénovanosti přináší spoustu výhod. Pomocí tohoto cvičení si procvičíte téměř 100 % všech svalů a pro získání požadovaných výsledků vám postačí pouhých 30 minut cvičení alespoň třikrát týdně. Vibrostation funguje na principu vytváření vibrací, které jsou přenášeny do těla. Tento proces vyvolává v trénovaném svalu myotatický neboli napínací reflex, kterým se svaly samovolně stahují 30 – 45krát za vteřinu v závislosti na zvoleném nastavení stroje.

Vibrační cvičení je vhodné především pro velmi vytížené lidi, ke kterým samozřejmě patří i matky nebo pro ty, kteří nemají dostatek energie a vůle pro pravidelný dlouhý trénink různého druhu. Při cvičení se nepotíte, tím pádem se po cvičení nemusíte převlékat a váš make-up zůstane bez porušení. Postačí pouze „stát“ na vibrační plošině. Pro cvičení tak můžete využít například polední pauzy či spánku miminka. Po skončení cvičení nemusíte ztrácet čas převlékáním, sprchováním apod.

Cvičení lze zaměřit přímo na posilování konkrétních problémových partií – pokud máte problémy s břichem, vyškolený personál nastaví program pro redukci břišního tuku. To samé lze provádět se zadečkem, nohami, pažemi apod.

Cvičení je velice šetrné, v kombinaci s kratší dobou aplikace jsou klouby, vazy a šlachy vystaveny podstatně menší zátěži. Cvičení vyžaduje jen velmi malou námahu a odpovídá jedné hodině cvičení v tělocvičně.

Přínosy cvičení:
• Zkrácená doba tréninku s menší námahou a viditelnými výsledky již za 14 dní cvičení.
• Účinně spaluje tuky.
• Posiluje svaly.
• Zlepšuje krevní oběh.
• Zlepšuje základní metabolismus.
• Zlepšuje pružnost svalů a přispívá k jejich rychlejší regeneraci.
• Pomáhá při problémech s celulitidou.

Více informací naleznete na www.vibrostation.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články