Vyhrajte vstup do vodního světa a proplavte se ke kráse!

Stále nemůžete najít sport, který by prospíval vašemu tělu a zároveň by vás bavil? Zkuste plavání a kurzy pro dospělé ve vodním světě Infinit.
Vyhrajte vstup do vodního světa a proplavte se ke kráse!

Soutěž ukončena!

Výherci:

Michaela Kvasnicová

Gabriela Zemanová

Šárka Morávková

Olga Chudíčková

Soňa Vrabcová

A aby vám bylo při pobytu ve vodním světě ještě příjemněji, připravili jsme pro vás soutěž o pět vstupů!

Stačí jen správně odpovědět na následující otázku:

Kolik metrů má plavecký bazén v Infinit vodním svět?

a) 20 m
b) 25 m
c) 15 m

Odpověď na otázku najdete zde.

Odpověď zasílejte na e-mail soutez@mojebetynka.cz a do předmětu e-mailu uveďte "vodní svět Infinit". Nezapomeňte také přidat své jméno, příjmení a adresu.

Vyhrává každý třicátý (správně odpovídající) až do vyčerpání cen pro danou soutěž. Soutěž probíhá od 4. 4. do 11. 4. 2012. Výsledky budou zveřejněny na těchto stránkách 12. 4. 2012.

Prostudujte si prosím pečlivě podmínky soutěže na www.burdamedia.cz/podminky.php. Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (BURDA Media 2000 s. r. o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.


Plavání má hned několik výhod. Nejen že ho můžete provozovat po celý rok, ale zároveň je při něm kladen minimální tlak na klouby, nedochází k nárazům a přitom jsou procvičovány téměř všechny svalové skupiny. Voda má při pohybu mnohonásobně vyšší odpor než vzduch, tudíž při plavání vydáme až pětkrát více energie a síly než na suchu. Teď jen najít to správné místo, kde se budete cítit jako ryba ve vodě.

Ranní rozcvička v bazénu
Vyzkoušejte vodní svět Infinit ve Vysočanech, kde se nemusíte mačkat v přeplněném vnitřním bazénu a ještě si užijete pohyb v jedinečně čistém prostředí a znovu načerpáte energii. Už od rána na vás bude čekat vyhřátý bazén s filtrovanou průhlednou vodou, kde se můžete oddávat plavání a udělat tak něco pro svou kondičku, a pak za odměnu jen tak proplouvat a masírovat si tělo pod proudy ve vířivém whirlpoolu.

Klepněte pro větší obrázek

Tréninkový plán
Pokud chcete brzy vidět výsledky, stanovte si týdenní tréninkový program a pak se podle něj držte, abyste nevypadla z kondice, kterou si budete postupně budovat.  V ideálním případě si vyčleňte třikrát týdně čas, a to minimálně na třicetiminutový trénink – kratší doba nemá cenu. Výmluva, že po práci už nemáte čas nebo jste unavení, neprojde. Vodní svět Infinit má otevřeno od brzkých ranních hodin, takže můžete plavat ještě před prací, nebo přes den místo polední pauzy (v oba časy jsou navíc zvýhodněné ceny).

Plavecké kurzy, které vás naučí
Pokud vás plavání chytne, přihlaste se na výuku plavání. Kurzy nejsou pro začátečníky, jak by se mohlo zdát. Ale jsou určeny pro všechny, kteří se chtějí naučit plavat správným způsobem nebo si vylepšit plaveckou kondici. Jediná škola plavání pro dospělé v Praze nabízí dva druhy kurzů. První je zaměřen pouze na výuku plaveckých způsobů a druhý na kondiční plavání, který trénuje tělesnou zdatnost a vytrvalost. Lekce navíc probíhají pod aktivním vedení kvalifikovaných lektorů, kteří vás budou navigovat a motivovat k lepším výkonům.

Součástí obou kurzů bude především zdokonalení se v plavání, nauka o plaveckých obrátkách i krátké přednášky o pravidlech a historii plavání, pro zájemce škola naplánuje amatérské závody.

Klepněte pro větší obrázek

Kam zajít?
Výuka probíhá každý den od pondělí do neděle ve vodním světě. Jeden plavecký kurz o maximálně pěti účastnících trvá 10 nebo 20 lekcí. V hodinové lekci je pro účastníky kurzu vyhrazena jedna plavecká dráha, k dispozici jsou plavecké pomůcky. Účastníci kurzů mohou navíc využít zvýhodněný vstup do wellness a fitness s trenérem v areálu sportovního centra.

Kde se přihlásit?
Do plaveckého kurzu pro dospělé se zájemci mohou přihlásit přes  e-mail: plavani@infinit.cz nebo tel.: +420 731 605 906. Více o kurzech na www.plavanidospelych.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články