Vyhrajte tělový olej proti striím Eucerin a vaše pokožka zůstane hladká!

Vaše tělo nemusí těhotenství nijak poznamenat. Stačí se jen držet zásad zdravé výživy, pravidelně se v mezích možností hýbat a ošetřovat pokožku prostředky k tomu určenými.
Vyhrajte tělový olej proti striím Eucerin a vaše pokožka zůstane hladká!

Strie nebo-li pajizévky jsou strašákem hlavně těhotných a kojících žen. Samozřejmě kůže může popraskat, i pokud dotyčná jen rychle přibere. Jde o to, že pokožka nestačí na nenadálou situaci včas reagovat a během roztahování popraská.

Nejvhodnější prevencí je v tomto případě pravidelné promazávání všech ohrožených partií speciálními přípravky. Ideální je, pokud se poohlédnete po přírodních přípravcích, které budou působit blahodárně na vaši pokožku a tělo nijak nezatíží.

To bezezbytku splňuje Tělový olej proti striím Eucerin. Jedná se o 100% přírodní olej složený z přírodního mandlového, jojobového a slunečnicového oleje, navíc je bez parafinu, barviv a konzervačních látek. 

Přípravek účinně redukuje strie a předchází jejich vzniku. Díky svému složení je ideální pro těhotné a kojící ženy a ženy s citlivou pokožkou. U již vzniklých strií viditelně redukuje jejich hloubku a začervenání. Intenzivně zvláčňuje pokožku a znatelně zlepšuje její pružnost. Antioxidant vitamín E chrání pokožku před nepříznivým vlivem volných radikálů.

Jistě také oceníte, že olej se snadno a rychle vstřebává, navíc něžně voní a vy si tak můžete z každodenní povinnosti udělat příjemný rituál a klidně do něj zapojit i partnera.

Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte 20 kusů Tělových olejů proti striím EUCERIN!

Soutěž ukončena

Vyhrávají:

Jana Křivanová, Uherský Brod
Jana Dobrovolná, Rosice u Brna
Stanislav Kadlec, Opava
Jana Adamcová, Ostrava
Anita Urbanová, Vysoké Mýto
Ivana Kučerová, Praha 5
Iveta Andrejsová, Jaroměř
Jan Jandák, Tábor
Markéta Holubová, Bečváry
Nikola Zímová, Bystřec
Jičina Bařinová, Koryčany
Jana Čampová, Karolinka
Ivana Šedivá, Veselí nad Lužnicí
Marek Peša, Skalice nad Svitavou
Ludmila Dočekalová, Sezimovo Ústí
Jožka Slaběňák, Brumov
Helena Široká, Rychvald
Eliška Jeníčková, Most
Andrea Svatošová, Kout na Šumavě
Lada Novotná, Pardubice


Vyhrává každá dvacátá správná odpověď do vyčerpání zásob. O výhře vás budeme informovat e-mailem.

Prostudujte si, prosím, pečlivě podmínky soutěže na www.burdamedia.cz/podminky.php
Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (Burda Media 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 1, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články