Vyhrajte jedinečnou ochranu vašich dětí!

Slunce už nabírá na síle a posílá nám pozdravy jara. Je stále lepší, slunečnější počasí, a proto je nejvyšší čas zamyslet se, jak chránit pokožku našich dětí a jejich DNA.
Vyhrajte jedinečnou ochranu vašich dětí!

Kromě toho, že nám všem sluneční paprsky zlepšují náladu, dokážou být velmi zrádné a nebezpečné. Dětská kůže je na slunci velmi zranitelná. Může dojít k velmi rychlému spálení pokožky a genetická informace v buňkách může zůstat navždy poškozená. Dermatologové nás varují před nebezpečnými UV paprsky. Kromě škodlivého UVB, které způsobuje rakovinu, ozónová vrstva propouští i UVA paprsky, které způsobují sluneční alergie, pigmentové skvrny a mnoho dalších.

Melanom zabíjí
Je vědecky dokázáno, že každé spálení kůže v dětském věku zvyšuje pravděpodobnost rakovinového bujení v pozdějším věku. Melanom je nádor kůže z pigmentových buněk. Už při tloušťce 1 mm dokáže zakládat v těle metastázy, a v této fázi je již většinou nevyléčitelný. Tento typ rakoviny patří mezi nejhorší a nejzhoubnější. Výskyt této nemoci v dětském věku je sice velmi malý, ale pokožka vystavovaná slunci bude mít větší sklon ke vzniku pigmentových mateřských znamének, která mohou být zdrojem vzniku kožní rakoviny v dospělosti.

Kvalitní ochrana pomůže
Právě proto je důležité používat kvalitní prostředky s vysokým ochranným faktorem. Photoderm KID BLUE je mléko s maximální sluneční UVB i UVA ochranou (SPF 50+, UVA 38). Díky tomuto mléku je zesílená ochrana pokožky vašeho dítěte. Kromě ochranného faktoru SPF 50+ obsahuje patentovaný komplex Buněčné BlO protekce, který chrání tu nejdůležitější část buněk – buněčné jádro a její DNA. Navíc obsahuje látky přírodního původu PEPTID C, které jsou schopné rychle opravit případné poškození.

Modrá barva napoví
Dočasné modré zabarvení přípravku po aplikaci vás ujistí o správné a dostatečné aplikaci, a hlavně bude vaše potomky bavit! Modré zabarvení mizí rychle po aplikaci. Přípravek je odolný vůči opakovaným koupelím, je bez parfému.

Soutěž byla ukončena!

Výherci:

Markéta Novotná

Lucie Purcová

Jana Morávková


SOUTĚŽTE A VYHRAJTE KOSMETIKU PRO DĚTI
Vy nyní máte jedinečnou možnost vyhrát opalovací mléko a tělové mléko pro děti. Stačí jen správně odpovědět na následující otázku:

Jaké další produkty můžete najít v řadě ABCDerm pro děti:

a) ABCDerm pěna do koupele
b) ABCDerm dětský zásyp
c) ABCDerm Peri – oral

Správnou odpověď naleznete zde.

A o co se hraje?
O tři balíčky jedinečného opalovacího mléka Photoderm KID Blue SPF 50+ a zvlhčujícího mléko ABCDerm Hydratant!

Odpověď zasílejte na e-mail: soutez@mojebetynka.cz a do předmětu e-mailu uveďte "ABCDerm". Nezapomeňte také přidat své jméno, příjmení a adresu.

Vyhrává každý třicátý (správně odpovídající) až do vyčerpání cen pro danou soutěž. Soutěž probíhá od 2. 5. 2012 do 9. 5. 2012. Výsledky budou zveřejněny na těchto stránkách 10. 5. 2012.
Prostudujte si prosím pečlivě podmínky soutěže na www.burdamedia.cz/podminky.php.

Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (BURDA Media 2000 s. r. o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 1, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články