Vyhlášení soutěže MÁMA ROKU časopisu Betynka!

Soutěž MÁMA ROKU je za námi a čtenáři časopisu Betynka, i ti kdo sledovali hlasování na našem Facebooku už vědí, která maminka je vítězkou. Ale my si pojďme vítězku ještě jednou připomenout a také si představit výherce pěti kosmetických balíčků.
Vyhlášení soutěže MÁMA ROKU časopisu Betynka!

Hlasování o titul MÁMY ROKU časopisu Betynka bylo vyrovnané. Každá maminka měla své fanoušky, každá si svým příběhem získala srdce čtenářů. Všechny si zaslouží naši úctu a obdiv, každá z nich dělá něco úžasného, je výjimečná a my jsme rádi, že jsme vám je mohli představit. Zároveň děkujeme i vám, kdo jste v naší soutěži hlasovali, a pět z vás se může těšit na kosmetický balíček. Jména výherců najdete níže. Teď už je čas na fanfáru pro vítězku...

MÁMOU ROKU ČASOPISU BETYNKA se stala SILVIE TŮMOVÁ, která soutěžila s číslem 10. Blahopřejeme!

                                   Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek

Pět vybraných hlasujících se může těšit na kosmetický balíček v hodnotě 1 427 Kč obsahující zeštíhlující gel proti celulitidě, zpevňující tělové mléko Perfect body a koncentrované zeštíhlující sérum pro zpevnění stehen. Balíček poputuje k Lence Beranové, Janě Mackové, Marianovi Veselému, Monice Procházkové a Erice Jakubcové. I jim blahopřejeme a děkujeme, že se hlasování zúčastnili. Zároveň je žádáme, aby se ozvali do redakce na mail web@mojebetynka.cz, abychom jim cenu mohli zaslat.


Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Letošní ročník soutěže MÁMA ROKU časopisu BETYNKA je tedy za námi. Se všemi maminkami, které se ho zúčastnily, i s vámi, kdo jste hlasovali, se těšíme na další setkání u časopisu Betynka.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články