Víte, proč děti milují mluvící hračky?

Zábavné mluvící hračky se staly doslova hitem. Rodičům a jejich dětem pomáhají s učením základních pojmů, stávají se pomocníkem při rozvoji dětí a hlavně výtečným kamarádem.
Víte, proč děti milují mluvící hračky?

Abychom zjistili co nejpřesnější odpověď na otázku v titulu, zeptali jsme se těch nejpovolanějších – maminek. Přestože v různých rodinách mají různé favority mezi hračkami, v odpovědích maminek se často opakují stejná slova: „rádi“, „baví“, „spokojení“, „těšíme“. Pokud tato slova spojíme do věty, bude znít asi takto: „Hračky Fisher- Price máme rádi, naše dítě baví, jsme spokojeni a těšíme se, až vyzkoušíme další hračku.“ A věřte, že je z čeho vybírat. Společnost Mattel nabízí na českém trhu rozsáhlou řadu mluvících hraček.

Kdopak to mluví

Dvojjazyčný svítící notebook zabaví děti už od 3 měsíců do 3 let. „Ahoj, jmenuji se Kryštůfek a od maminky a tatínka jsem dostal tento krásný notebook. Strašně moc jsem si ho přál, protože tatínek i maminka už svůj notebook mají a mně bylo velmi líto, že taky nemohu na počítači pracovat. Můj počítač se chová skoro jako ten rodičů.“
Gabriela Nováková, Milovice

Mluvící pejskovo autíčko má osm zpívaných písniček a melodií se dvěma herními režimy - učení a hudební zábava.  „I přes původní plán, že pořídíme autíčko s pejskem pro malou neteř, zůstal pejsek u nás. Když jsem ho totiž ukázala dětem, okamžitě si ho zamilovaly. U tříleté dcery mě to ani tak nepřekvapilo, ale že odsune na druhé místo i Transformera Optimuse Primea mého šestiletého syna už mě tak říkajíc dostalo. Tím chci říct, že i když je hračka původně pro menší děti, dokáže zaujmout i děti větší. Dcera se díky pejskovi naučila oranžovou, která byla do té doby podle ní fialová. :-)
Petra Hažová & Nikolka & Matěj

Mluvící pejsek – známá hračka, která dělá radost dětem po celém světě. „Mluvícího pejska má náš Tomík moc rád a krásně při jeho písničkách tancuje, nebo se s ním mazlí. Starší dcerka s ním zase zpívá písničky a zná je všechny nazpaměť.“                                                                                    
Lucie Fukárková, Liberec

Mluvící klíčky jsou skvělou didaktickou hračkou, která naučí dítě novým poznatkům zábavnou formou. „Kristýnka dostala klíčky, když jí bylo asi 10 měsíců. Přes mé obavy, že jsou pro dceru velké a že je neunese, jsem brzy musela uznat, že ten, kdo je navrhoval a vyrobil, moc dobře ví, co dělá. Ne jen, že nejsou velké, dokonce se výborně drží a padnou přesně do ruček. V neposlední řadě bych ocenila jejich "břinkatelnost" protože, když leze po čtyřech a má je v ruce, dává si záležet, aby to pořádně rachotilo. :-)
Veronika Hrubá s dcerou Kristýnkou (10měsíců)

Klepněte pro větší obrázek

Klíčky za nákup
Mluvící klíčky nyní můžete získat za nákup jednoho z deseti předmětů z kolekce mluvících hraček od Fisher-Price! Kupte Mluvícího pejska, Mluvící pejskovo autíčko, Mluvící hrnec, Mluvící knížku, Mluvící vláček, Dvojjazyčný svítící notebook, Tahací telefon, Zpívající fotbalový míč, Pejskův hrací domeček, nebo Zpívající stoleček a získejte Mluvící klíčky jako dárek. Akce platí do 30. 11. 2012 nebo do vydání dárku či vyprodání zásob.  Více informací naleznete na stránce: www.hracky-fisher-price.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články