Maminka.czRodičovství

VIDEO: Tyto momenty ze života tatínků vás dostanou! Když hlídají oni, stojí to za to

redakce 16.  10.  2021
Jak to dopadá, když hlídá tatínek? Také ve vás občas cukne a kolikrát si říkáte, zda to ti dva nebo tři spolu zvládnou? Nenechte se ničím vyvést z míry, toto video vás přesvědčí, že s tátou je spoustu legrace, ale sem tam i nějaké ty bolístky!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když hlídá tatínek, tak si děti užijí spoustu legrace, ale ne vždy to může dopadnout dobře. Podívejte se na video a nechte se pobavit vtipnými momenty ze života tatínků. A samozřejmě to chce jistou dávku nadhledu.

Tátové jsou zkrátka záruka dobrodružství. Nutno podotknout, že ani oni se ho nebojí a ve videu uvidíte, že z toho sem tam vznikne pro tátu nějaký ten šrám nebo boule. Ale co by pro své ratolesti neudělali, že? Kde je táta, tam bývá nejen legrace, ale taky trocha anarchie. Úplně NEJ pak bývají momenty, kdy maminka není ani na dohled – ta by se svou pověstnou úzkostlivostí spoustu legrácek určitě ani nedovolila!

Takže: Sláva tatínkům a jejich času s dětmi pohromadě!

Maminky, zavřete oči! Tyto šílenosti vymýšlí tatínci, když hlídají své ratolesti
Otec filmoval dceru od narození do dospělosti. Výsledek musíte vidět!
Témata: Mateřská a rodičovská dovolená, Výchova, Rodičovství, Rodiče, Vaše příběhy, tatínek, Mateřská škola, když hlídá tatínek, Dobrodružství, Živo, Život, Moment, Bolístka, Spousta legrace, Táta, Vid, Legrace