Viburcol: Přírodní lék pro miminka

Neklidný spánek a pláč miminka dělá starosti nejen samotným dětem, ale také jejich rodičům. Příčina dětského neklidu je často v rostoucích zoubcích, ale také třeba při chřipce, zvýšené teplotě, nebo bolesti bříška. Pomoc je v takových případech jednoduchá. Šetrný a přírodní lék Viburcol.
Viburcol: Přírodní lék pro miminka

Novorozenecká kolika je častým důvodem bolesti břicha u miminek. Trpí jí mnoho dětí a příčinou je nezralý zažívací trakt, polykání vzduchu při kojení, či strava kojící matky a podobně. Právě kvůli těmto bolestem dítě pláče a nemůže spát. Děti v pozdějším věku zase často trpí při prorůstání zoubků. Miminko poté špatně spí, pláče a může se objevit i zvýšená teplota.  Důvodů proč je dítě neklidné však může být mnohem více a jediné co si rodiče v takové chvíli přejí, je ulevit miminku.

Klepněte pro větší obrázek

V těchto případech může pomoci homeopatický léčivý přípravek Viburcol, který se užívá u miminek pro zmírnění bolestí a neklidu. Užívat jej mohou děti už od 1. dne věku. Jeho velkou výhodou je jednoduchá a šetrná aplikace. Viburcol obsahuje celou řadu léčivých homeopaticky zředěných bylin (např. koniklec luční, jitrocel větší, lilek potměchuť, heřmánek pravý). Jedná se tedy o čistě přírodní lék.

Klepněte pro větší obrázek

Viburcol se používá, když miminku rostou zoubky, má mírné bolesti bříška, nemůže usnout nebo se v noci často budí, má zvýšenou teplotu nebo horečku, či potřebuje zmírnit příznaky běžných dětských infekcí. Podává se ve formě čípků, které lze snadno a pohodlně aplikovat i těm nejmenším dětem. Kojenci od 1. dne do 6 měsíců věku mohou dostat maximálně 1 čípek 2x denně. Ostatním dětem se doporučuje při akutních potížích užívat 1 čípek každé 2 hodiny. 

www.viburcol.cz

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články