Veselá trička ke Dni matek

Značka Little Rock Star vždycky pobaví, ať už obléká miminka do body s rockerskými nápisy nebo těhotné do triček s neméně vtipnými texty. Ke Dni matek připravila trička, která by maminky se smyslem pro humor mohly ocenit.
Veselá trička ke Dni matek
Majitelky české značky Little Rock Star vědí, po čem maminky touží a tím pádem dobře vědí, že každou maminku potěší ke Dni matek nějaký dárek. A také vědí, že české maminky mají smysl pro humor a to bez rozdílu věku. Proto připravily jako inspiraci pár drobností, na které si vaše maminky, partnerky nebo manželky druhou květnovou neděli tajně myslí. A pokud jste to vy, komu tenhle svátek náleží, pokud vy sama jste oslavovaná maminka, pak si můžete některý z níže uvedených dárků jednoduše přát a vaše děti nebo vaši partneři by vám vaše přání měli předem splnit.

1. Květina vždy potěší.

2. Triko „I matka je člověk".  Ženy rády dostávají „něco na sebe". V tomto příipadě navíc prokážete svou empatii, shovívavost a velkorysost.

Klepněte pro větší obrázek

3. Pokud je vaše matka učitelka, můžete zabodovat s tričkem „Miluju školu. Když je zavřená".

Klepněte pro větší obrázek

4. Jestliže má vaše maminka ráda hudbu, zejména tu tvrdší, určitě jí vyrazíte dech dárkem v podobě trička s nápisem MAMINKA, vyvedeným v designu metalové skupiny Metallica.

Klepněte pro větší obrázek

5. A máte-li matku anděla, můžete pro ni vybrat tričko „Little Rock Star" s křídly na zádech.

Klepněte pro větší obrázek

6. Každá žena ocení kabelku, maminky většinou potřebují kabelku větších rozměrů. Vyberte jim třeba tu s manuálem „Kdy je čas na kávu".

Klepněte pro větší obrázek

7. K tomu doporučujeme pár dortů a láhev vína.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články