Věříte hvězdám? Zkuste to...

Také v současné hektické době nám mohou pomáhat staré metody umožňující jiný pohled, než jsme běžně zvyklí. Celý náš život je vlastně cestou časem, existuje diagram vypočítaný pro přesný čas a místo narození.
Věříte hvězdám? Zkuste to...
Astroložka Lenka Mochnáčová pomáhá také párům, které touží po potomkovi. Odhaluje příčiny, proč nemůže žena otěhotnět, a radí, jak se s problémem vypořádat. Využívá přitom své znalosti z astrologie. Klienti za ní přicházejí obvykle tehdy, když už jim není schopna pomoci klasická medicína. Lenka Mochnáčová k tomu říká:„ Na rozdíl od astrologie se medicína dodnes zabývá diagnózou a léčbou nemoci a přehlíží problém churavění. Je třeba si uvědomit, že člověk ale nemá nemoci, on totiž je nemocen. Bohužel však medicína neléčí nemocného, ale symptomy. S tím je spojeno vše, i pohled na plodnost a neplodnost žen. Důležité je si uvědomit, že musíme sladit sami v sobě nejen tělesné funkce, ale své myšlenky, svou duši. Člověk je komplexní bytost a vytěsněním některých témat života si způsobuje vědomě či nevědomě mnohé bariéry. Léčba a vyléčení znamenají z hlediska astrologa uvolnit z nemoci její informaci. To však předpokládá, že se ponoříme do mnohem hlubších rovin.“

Jak na to
Postup metody řízení početí vychází z práce mnoha dávných lékařů – astrologů. Především to byli Ptolemaios, Kepler, Paracelsus. O její propagaci se zasloužil u nás za doby totality také MUDr Jonáš. „Plodnost ženy řeším za pomocí astrologie tak, že přesně zpracuji její nativní horoskop (horoskop zrození, přesné datum narození včetně místa a času) a po pečlivé syntéze všech faktů zhodnotím všechny dispozice klientky.

Plodné dny
Podle umístění planet v horoskopu, úhlových vzdáleností a zejména polohy světel Slunce a Luny pak můžeme vypočítat plodné dny v termínu, kdy může žena otěhotnět. Samozřejmě že výpočet přesných dní není zárukou zdravého potomka. Je důležité, aby astrolog vysvětlil a správně interpretoval principy a bloky naznačované kolem této oblasti. Dítě se geneticky vyvíjí a jeho psychiku již v prenatálním vývoji ovlivňuje psychika matky. Podle kulminující Luny můžeme také rozhodnout, zda se nám narodí syn či dcera, ale to není smyslem využívání těchto výpočtů. Hlavním účelem je objasnit příčiny neschopnosti oplodnění. Tyto bloky můžeme poodkrýt právě skrze astrologii. Říká se, že lidská duše je utkaná ze třpytu hvězd a ačkoliv je náš domov velmi vzdálen, nikdy s námi nepřestal mluvit. Jen my jsme časem poněkud ztratili schopnost rozumět jeho řeči. Astrologie je jazykem, který umožňuje opět porozumět a chápat.

Příhodný okamžik
Žena je plodná jen tehdy, kdy nastává takový okamžik fáze Měsíce, jako při jejím zrození. Prakticky by se dalo říci, že tato fáze může nastávat každý měsíc, ovšem není to tak jednoduché. Neharmonické aspekty v pátém domě horoskopu hrají důležitou roli. Odkrývají nedořešené problematické body v rodinných systémech, strach z připoutání a zodpovědnosti, ale i nečistou motivaci, jako je snaha připoutat si partnera. Astrologie a planety naznačují, kde dochází na úrovni psychiky k blokům, které se pak pochopitelně projevují na tělesné úrovni, což za normálních okolností klasická medicína ani nepřipouští. V každé buňce máme paměť. Tak např. Saturn může naznačovat bloky, ztráty, rezervy, hranice, omezení, strach atd. Neptun špatně diagnostikované onemocnění, Luna mateřství a Pluto hlubinné stíny a reakce. Komu může pomáhat výpočet plodných dní? Ženám, jež měly v minulosti potíže s donošením dítěte či problémy s životaschopností plodu, či vůbec problém počít. Tato metoda pomáhá ke zvýšené pravděpodobnosti, že dítě bude normálně donošeno a rizik bude daleko méně.

Předpověď na míru
Za svou astrologickou praxi jsem touto metodou pomohla přivést na svět desítky a desítky narozených zdravých dětí, holčičky i chlapce. Chtěla bych zmínit nejprve jednu z nich a tou je paní Polcarová z Rakovníka. Přijela ke mně s problémem jako každá žena. Sestavila jsem jí horoskop zrození podle přesného data narození, času a místa a ukázala, proč se jí nedaří s manželem otěhotnět. Pak jsem vypočítala plodné dny, které bohužel někdy mohou spadnout i do období menstruace, což menstruační kalendář přímo vylučuje. Bohužel je ale opak pravdou, někdy se skutečně stává, že přesný fázový úhel, jež naznačuje plodné dny, spadne do tohoto citlivého období ženy. Řekla jsem jí, že zakrátko bude těhotná, pokud se bude držet termínů. A byla! Volala mi radostnou zprávu, pamatuji si to přesně, kolem půl osmé ráno s tím, že se to povedlo, že tomu nemůže uvěřit.
 
Ze zajímavých případů jsem měla manželský pár, který za mnou přišel z téhož důvodu, ovšem problém měl manžel klientky. Z jeho horoskopu jsem vyčetla, že na tělesné úrovni se mu netvoří takový počet spermií, který by dostatečně funkčně pozitivně ovlivnil nový život dítěte. Tento problém jsem zkoumala dál a přišla jsem k problému, který se vztahoval k jeho dětství a pubertě. Ke stresujícímu sexuálnímu zážitku. Byl na táboře znásilněn vedoucím. Protože se za tento okamžik velmi styděl a bál se následků, nikomu o něm nikdy neřekl. Tento duševní tlak měl po celou dobu negativní vliv psychosomaticky na jeho plodnost. Poslala jsem dotyčného k lékařskému vyšetření a mé tvrzení se potvrdilo, začali jsme s léčbou a terapií. Dnes mají krásné zdravé dítě.

Podle horoskopu
Uvedu ještě jeden zajímavý případ. Přišla za mnou kdysi mladá vyděšená žena Lada S. po operaci vejcovodů a vaječníků. Bylo jí 21 let, když jí lékaři odoperovali a nechali čtvrt jednoho vaječníku. Byla se poradit u jednoho mého kolegy, který jí řekl, že má smůlu, že nikdy mít děti nebude. Při pohledu do horoskopu jsem jí řekla, že nic takového ji nečeká, i když se může cítit handycapovaná, rozebraly jsme spolu její situaci, vypočítaly plodné dny i s tím, kde jsem ji upozornila, že ji čeká narození tří dětí. Usmála se a odešla. V září roku 2002 mi přímo z porodnice přivezla ukázat třetí narozenou dceru Marušku. Má dvě dcery a syna. A takových dalších případů je, a nejspíše i bude, víc. Pokaždé mám nepředstavitelnou radost provázanou pokorou, když se dozvím, že je žena těhotná, nebo že se dítě narodilo vytoužené a zdravé. Sama mám tři dcery a s mužem další dvě jeho děti. Vychováváme pět dětí. Proto dokáži pochopit, co to pro rodiče znamená. Chtěla bych poradit všem těm, kteří se snaží o své děti a z jakýchkoliv příčin se jim nedaří. Nezoufejte, poraďte se s lékařem a najděte si i schopného astrologa, který vám může pomoci. Jak jsem již zmínila, astrologie odkrývá důležité skutečnosti a může rozluštit to, na co medicína zatím nedosáhla.“

Vyplnilo se to
„Vždy jsem si přála více dětí, ale také jsem chtěla po r. 1989 trochu cestovat, takže jsem prvního potomka přivedla na svět až ve svých 31 letech. Když bylo synovi 5 let, vhodná doba pro příchod 2. potomka, manžel onemocněl a bylo třeba se soustředit na jeho uzdravení. To se, doufáme, podařilo, ale odborní lékaři nám doporučili s druhým dítětem minimálně 5 let počkat. Tuto lhůtu jsme dodrželi, ale to už mi bylo 41 let. Nikdo z odborníků ani přátel vám neporadí s otázkami: „ Není příliš pozdě? Není to příliš riskantní?“ Náhodou jsem se od své známé doslechla o astroložce Lence Mochnáčové, u níž mi bylo sympatické, že při své profesi studuje medicínu a spolupracuje s Dr. Cimickým. Také mě ovlivnilo to, že výsledkem pohovoru s ní není přehlídka úspěchů a katastrof, které vás neminou, ale spíše odpovědi na otázky, které člověka trápí, a jaká jsou, dle jeho postavení hvězd, možná vhodná řešení. S velkými obavami jsem jela Lenku Mochnáčovou navštívit, ale při vstupu do její pracovny byly obavy ty tam. Přede mnou se objevila příjemná mladá dáma, která mě přivítala v útulné pracovně. Od Lenky jsem odcházela s přesvědčením, že naše rozhodnutí pořídit si miminko je správné a není se proč obávat. A výsledek je holčička Kristýnka – jen možná více temperamentní, než mi bylo naznačováno.“

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články