Veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES představí tipy na vánoční dárky

Chcete letos pořídit vánoční dárky pro vaše ratolesti včas, ale stále vám chybí inspirace? Pak byste neměli chybět na říjnových veletrzích FOR TOYS a FOR BABIES, kde budou představeny žhavé novinky pro letošní Vánoce. Nakoupí nejen rodiče větších i menších dětí, ale i maminky, které shání výbavičku pro miminko. Více než 200 vystavovatelů se na vás těší od 19. do 22. října 2017 v PVA EXPO PRAHA.
Veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES představí tipy na vánoční dárky

FOR TOYS: hry a hračky pro malé i velké

Tradiční veletrh FOR TOYS nabídne v jedné hale areálu PVA EXPO PRAHA hry a hračky pro děti. Vystavovatelé přivezou novinky z oblasti stolních a kreativních her, hlavolamů, didaktických her, ale i hraček pro nejmenší. Malí návštěvníci si budou moci hry také vyzkoušet. Zastoupeno bude i letos mnoho českých výrobců. Zajímá vás, jaké hračky chtějí letos děti najít pod stromečkem? Na veletrhu najdete odpověď.

FOR BABIES: veletrh pro všechny maminky

S očekáváním narození miminka je spojeno i nakupování výbavičky, bez které se v následujících měsících a letech neobjedete. Tradiční veletrh FOR BABIES představí i v letošním roce nejvýznamnější firmy, které nabízejí kočárky, autosedačky, oblečení pro miminka i staří děti nebo oblíbené látkové plenky.

Těšit se můžete na expozice plné dětských lahviček, dudlíků a kosmetiky, capáčků a botiček nebo dětských kol a odrážedel. Pestrá nabídka vystavovatelů bude doplněna o zajímavé workshopy a přednášky na aktuální témata, které moderní maminky zajímají: barefoot obouvání, vaničkování nebo zdravé přebalování.  K dispozici bude dětský koutek a zázemí, kde můžete své miminko přebalit nebo nakojit.

Doprovodný program

Na veletrhu můžete nejen nakoupit, ale také zabavit celou rodinu. Tradicí se již stal Dudlíkový strom, který ocení všechny maminky, jež se marně snaží dítěti vzít dudlík.

U Dudlíkového stromu může vaše ratolest bez pláče předat „dudlíkovou štafetu“ jinému miminku, které dudlík potřebuje a ten svůj mu tam tak nechat. Novinkou letošního roku je dětský karneval Cestujeme s prasátkem PIGY, který se uskuteční v sobotu 21. října 2017.

Na dětské návštěvníky čeká bohatý program a soutěže o ceny. Spoustu zábavy si děti užijí i při závodech šlapacích čtyřkolek nebo při jízdě na kolonožce. Chybět nebudou ani kreativní dílny nebo pohybová zóna od Sokola, kde se budou moci děti dostatečně vyřádit. Svůj um pak předvedou děti z tanečního a pěveckého souboru Vonička.

Trio veletrhů doplní ve stejném termínu veletrh videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES a modelářský veletrh MODEL HOBBY.

Více informací najdete na www.fortoys.cz nebo www.for-babies.cz.

Poukazy na slevy k vybraným vystavovatelům si můžete stáhnout na www.for-babies.cz/sleva.

Ponožkám pod stromečkem odzvonilo - dárky, které opravdu potěší!

Ponožkám pod stromečkem odzvonilo - dárky, které opravdu potěší!

Nejvyšší čas vyrobit jedlé dárky

Nejvyšší čas vyrobit jedlé dárky

Jaký dárek vybrat těhotným maminkám? Potěší je dárkové krabičky i plenkový dort

Jaký dárek vybrat těhotným maminkám? Potěší je dárkové krabičky i plenkový dort

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články