Maminka.czChování a vztahy

Váš příběh: Dcera miluje nevlastního otce! Co s tím?

Ivanna Benešová 17.  4.  2017
Život dokáže přinést nejedno zajímavé překvapení. Láska si nevybírá. A děti ve věku puberty jsou zkrátka nevyzpytatelné. Přesně o tom by mohla vyprávět naše čtenářka Klára. Vdala se, porodila dceru, rozvedla se. A přivedla si nového muže. Jenže nastal problém. Její dcera se do „nového tatínka“ zamilovala také!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jmenuji se Klára, žiji v menším městečku Rumburk v severních Čechách a je mi čtyřicet let. Mám šestnáctiletou dceru Janu, která je mým jediným dítětem. Ačkoli jsem se před oněmi šestnácti lety vdávala především proto, že jsem takříkajíc musela, vydrželo mi manželství s Janiným biologickým otcem jedenáct krásných let. Opravdu ničeho nelituji.

A nelituji ani toho, že mi můj tehdejší muž, Karel se jmenoval, odešel za mladší. Bylo to jako klasický příběh z nějaké telenovely. Do firmy mu přišla nová mladá sekretářka a do roka byla podána žádost o rozvod. Tehdy jsem rozpad manželství hodně obrečela a mnoho jsem si vyčítala.

Monika (41): Máme sex každý den. Už dvacet let

Po půl roce jsem se ale vzpamatovala a řekla jsem si, že život ještě přece nekončí. Nechala jsem si prodloužit vlasy, začala jsem sportovat a chodit na kosmetiku. Na radu mých kolegyň v práci a mých kamarádek jsem se rozhodla udělat ze sebe zase atraktivní ženu. A dobít si trochu energie. A ono to zabralo.

Po čase jsem si našla nového partnera Matěje, který je dokonce o pět let mladší, než jsem já. Vypadá jako dokonalý muž, je krásný, inteligentní, slušně vychovaný a je mi s ním neuvěřitelně dobře. Přiznávám, že mi vedle takovéhoto muže i velmi stouplo sebevědomí. A co mě nejvíce potěšilo – moje dcera ho nadšeně přijala. Takže jsme nijak neváhali a loni v létě jsme náš vztah potvrdili i na radnici.

Témata: Vaše příběhy, Chování a vztahy, Dcera, nevlastní otec, Společný výlet, Plato, Skvělý vztah, Tepláky, Dokonalý muž, Sekretářka, Kompulsivní porucha, Zlý sen, Vaš, Rumburk, Kamarádský vztah, Příběh