Variabilní kočárek pro dvojčata i sourozence s nákupním košem

(Inzerce) Vybrat ideální kočárek, který bude splňovat všechna důležitá kritéria včetně individuálních požadavků, někdy nemusí být jednoduché. Sháníte-li navíc kočárek pro dvojčata, pak správná volba nabývá na významu, zejména z hlediska ovladatelnosti a bezbariérovosti. Klíčovými kritérii jsou bezesporu šířka a hmotnost kočárku. Někdy bývá problém se do vchodových dveří vejít s klasickým kočárkem, natožpak s tím pro dvojčata. Avšak netřeba zoufat, přestože sortiment těchto kočárků není tak široký, rozhodně je z čeho vybírat! Zajímavé řešení nabízí například německá značka TFK (Trend For Kids). Sportovní model Twinner Twist Duo lze dokonce využít jak pro dvojčata, tak pro sourozence. A když starší dítko odroste, můžete na místo nevyužívané sedačky umístit praktický nákupní koš. Mezi další přednosti patří nosnost kočárku 45 kg, kotoučové brzdy s ovládáním na rukojeti či překvapivá skladnost.
Variabilní kočárek pro dvojčata i sourozence s nákupním košem

Základem je sportovní verze kočárku s bytelnou hliníkovou konstrukcí o celkové hmotnosti 19 kg a nosnosti až 45 kg. Zadní nafukovací kolečka jsou odpružená a odnímatelná. Přední kolečka jednoduše zaaretujete do fixní pozice. Ke kvalitě kočárku přispívají kotoučové brzdy s komfortním ovládáním na rukojeti. Ta je ergonomicky tvarovaná a výškově nastavitelná (69 - 109 cm). Děti sedí v prostorných sedačkách s prodyšným polstrováním, bezpečně připoutané 5bodovými pásy a chráněné velkými stříškami. Ideální pozici nastavíte plynulým polohováním zádové a 3 výškovými úrovněmi nožní opěrky. Součástí výbavy je moskytiéra, 2 madla (v základu obdržíte širší přes obě sedačky i užší přes jednu) a košík pod kočárkem s nosností 5 kg. Jednoduše řešený systém skládání a rozkládání kočárku má navrch i nad řadou klasických kočárků pro jedno dítě.

Pro sourozence s malým věkovým rozdílem

Snímatelný a pratelný potah kočárku, vybavený řadou kapes včetně postranních, je dělený. Každé dítě tak má vlastní, oddělený prostor a kočárek dobře poslouží nejen dvojčatům, ale i sourozencům s malým věkovým rozdílem. Kombinovat lze hlubokou korbu, sportovní sedačku i první dětskou autosedačku. A nejen to! Výrobce ke kočárku nabízí praktický a prostorný nákupní koš, který si k duo kočárku můžete dokoupit, jakmile starší dítko z kočárku vyroste a nebude ho tak často nebo vůbec potřebovat. Poslouží na nákup, vozit v něm však můžete třeba i pejska. Stejně tak se dokupuje hluboká korba / korby a adaptéry k instalaci první dětské autosedačky / autosedaček. Konstrukce samozřejmě umožňuje instalovat obě vajíčka najednou, přes adaptéry je kompatibilní například s norskými autosedačkami značky BeSafe i jinými. Z dalšího příslušenství uveďme ještě pláštěnku a sluneční clonu, oboje v několika variantách dle zvolené kombinace, nánožník i stupátko za kočárek.

Celkové rozměry rozložené konstrukce kočárku: délka 119, šířka 75, výška 112 cm

Celkové rozměry složené konstrukce kočárku: délka 85, šířka 75, výška 46 cm

Instruktážní video:

http://www.youtube.com/watch?v=rDRQ2g9ofuc

Doporučená prodejní cena sportovní verze kočárku TFK Twinner Twist Duo je 18.890,- Kč. Prodává Babypoint, www.babypoint.eu a www.kocarky-tfk.cz


Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články