Užijte si s dětmi hravé odpoledne s lepidlem

Až bude venku zase pochmurno a vám ani vašemu dítku se nebude chtít vyrazit do deště, zkuste si udělat hezké odpoledne s lepící tyčinkou. Neděláme si z vás legraci, lepení je teď velká zábava.
Užijte si s dětmi hravé odpoledne s lepidlem

Tyčinky Kores lepí všechny druhy papíru, lepenku, fotografie ale i korek. Vhodné jsou ale také na sklo, takže například vánoční, velikonoční a jiná výzdoba nebo příprava domácnosti na oslavu může být pro celou rodinu velkou zábavou. Tyčinky obsahují jako důležitou přísadu glycerin, který zajišťuje jemné lepení a hladkou i čistou aplikaci. Proto se nemusíte bát rozmazaných žmolků všude kolem a zaneřádění celé pracovní plochy. Díky originálnímu patentu mají také inovovaný vysunovací mechanismus zajišťující maximální využití všech 20ti gramů lepidla, jehož jiné tyčinky nemohou dosáhnout.

Speciální vzduchotěsné víčko zajišťuje dokonalé uzavření, díky němuž lepidlo nevysychá. Tyčinky lze tedy i s klidným svědomím nakoupit do zásoby, protože mají životnost minimálně tři roky. Pro výrobce je samozřejmostí, že tyčinky jsou šetrné k životnímu prostředí, neobsahují rozpouštědla, jsou netoxické a snadno vypratelné vodou. Rodiče se proto nemusejí obávat nechat s lepicí tyčinkou pracovat ani své malé potomky. Perličkou a důkazem jemné šetrnosti lepicích tyčinek je nevšední praxe profesionálních tanečnic a gymnastek, které si lepidlo aplikují na kůži, aby jim dres či trikot dokonale přilnul na tělo. Díky naprosto ekologickému lepidlu tak mohou získávat vyšší bodové hodnocení svých sestav.

Klepněte pro větší obrázek

Zábava při netradičním lepení
Lepicí tyčinky Kores ale nejsou jen tradiční bílé barvy a v běžném obalu. Celou jejich řadu doplňují varianty mající všechny kvality klasické bílé tyčinky, ale přinášejí vždy ještě něco navíc.

Neonové lepicí tyčinky jsou určené nejen dětem, ale i všem hravým a kreativním dospělým. Při jejich použití je díky barevnému lepidlu zřetelné, kde je již naneseno a kde ne. Tyto tyčinky jsou nabízené ve čtyřech neonových barevných variantách a barva lepidla zůstává i po zaschnutí, což lze dobře výtvarně využít.

Další podobnou tyčinkou je typ Chameleon, jenž umožňuje při nanesení svou fialovou barvou lepidla optickou kontrolu rozsahu lepení a po zaschnutí zprůhlední. Použití je díky obsahu glycerinu opět jednoduché, čisté a snadné.

Mezi další originální tyčinky patří například Mathmagic s malou i velkou násobilkou na obalu, takže děti, které se násobit teprve učí, mají učební pomůcku vždy po ruce. Děti také jistě nadchnou tyčinky s hravými obrázky tygříka a slona a v neposlední řadě také zcela nové provedení lepicích tyčinek s designem postaviček Hurvínek ve filmu 3D, které si získávají velkou popularitu.
 
Společnost Kores vyrábí v jihočeském Strmilově nedaleko Jindřichova Hradce ekologické lepicí tyčinky pro celý svět a jméno značky se stalo téměř synonymem tohoto produktu. Takovým úspěchem se může pochlubit málokterý výrobce. Za touto pozicí na trhu stojí zejména dlouhodobá práce na kvalitě a rozvoji produktu, který pak spotřebitele přesvědčí sám.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články