Titulka Betynky: Žádná fotobanka, ale vaše opravdové děti

My dáváme na titulku děti našich čtenářek. Žádná fotobanka, ale vaše opravdové děti. Nekecáme :-)

Tištěný časopis Betynka na své titulce nemá žádné anonymní děti z fotobanky. My máme vaše děti! To se takhle sejde redakce Betynky, naplánuje casting (česky řečeno nábor či výběr maminek, které by chtěly nechat fotit své miminko) a vyhlásí jej na Facebooku, Instagramu i v tištěném časopisu Betynka, a pak už se adresa castingbetynka@cninvest.cz plní fotografiemi drobečků, menších i větších, které nám s láskou posíláte. A my s láskou vybíráme. 

Jak probíhá casting na miminko, které se bude fotit na titulku časopisu Betynka?

  1. Redakce vyhlásí výzvu (v časopisu Betynka, na webu mojebetynka.cz, na Facebooku Časopis Betynka a na Instagramu). 
  2. Děti by měly být ve věku od 3 měsíců do 2 let. 
  3. Vy posíláte fotky svých dětiček na adresu  castingbetynka@cninvest.cz a společně s fotkou přidáte své údaje (jméno, příjmení, telefonní číslo).
  4. Redakce poctivě prohlíží všechny fotky a je to krásná práce, protože každé miminko je krásné, a tak je to zároveň velmi těžká práce vybrat ty „nejhezčí“.
  5. Kontaktujeme vás, domluvíme si termín, místo focení a co vše je třeba.
  6. V ateliéru si vezme na mušku vaše miminko stylistka a udělá mu pořádný outfit, který mu sekne; fotograf mezitím živě navazuje kontakt s miminkem, aby se mu pak do fotoaparátu pěkně smálo a produkční běhá, nosí kočárky a nabízí vám něco k občerstvení.
  7. Fotíme a je to fajn – někdy s námi vaše děti spolupracují krásně a někdy ne, to se ale nedá nic dělat. 
  8. Fotky si pak přebírá grafička, která je pasuje na titulku a vybírá tu nejlepší.
  9. Dostanete od nás balíček profi fotek svého miminka a to i tehdy, když se nezadaří a fotka se neobjeví na titulce tištěné Betynky.

Půjdete do toho příště s námi? Sledujte tištěnou Betynku, Facebook i Instagram a budete o tom vědět, jako první.

A co na to maminky? Zkušenosti s focením 

„Focení na titulku Betynky jsme si s mojí šestiměsíční Ellou obě náležitě užily. Focení probíhalo v ateliéru na Praze 9, cestu autem mi moje malá fotomodelka prospala. Po příjezdu si dala svou polední porci mlíčka a šlo se na věc. Celé focení bylo v přátelském duchu a mladém kolektivu paní šéfredaktorky, produkčního a trpělivého pana fotografa, který to s dětičkami umí. Na nic se nespěchalo, na vše byl čas. Když malá začala fňukat, pochovala jsem ji, udělala se pauza a pokračovalo se dál. Po nafocení série fotek jsme se na ně hned koukli a zhodnotili je. Moc rády jsme se focení zúčastnily a doufáme, že ne naposled."

                                                                 Barbora Křehlíková a dcerka Ella

„Ani jsem nedoufala, že by Matyáše z určitě velkého výběru dětiček Betynka vybrala. Trochu jsme bloudili cestou do ateliéru, ale vše dobře dopadlo. Samotné focení probíhalo velmi svižně a myslím, že Matyáš by se vydržel fotit klidně i déle, pokud by za ním pan fotograf běhal a fotil ho při průzkumu ateliéru :-). Celý tým byl profesionální a Matyáš nevěděl, na koho se smát dřív :-)  Vhod mi přišlo určitě i občerstvení. Negativum? Kočárek jsme museli vynést do ateliéru do 2. patra, ale tady zase pomohl produkční." 

                                                                Veronika Kuklincová a syn Matyáš 

„Jsem fanouškem FB stránky Betynky, kde na mě vyskočil příspěvěk o hledání miminek na titulní stránku Betynky. Ani jsem nepřemýšlela a fotky poslala. Celá rodina měla obrovskou radost. Jsme ze Zlína, do Prahy jsme tedy jeli o den dříve, aby nebyla Viktorka z cesty unavená a focení si užila. Čekám druhé miminko, a tak se mnou na focení šla i babička. Viktorka byla báječná, dala si lízátko z hroznového cukru a před fotografem, který se jí moc líbil, dokonce i tancovala. V autě pak usnula hned. Viktorka bude mít vzpomínku na celý život."

                                                                              Nikola Šťastná a  Viktoria

Vyšla nová Betynka. Už ji máte?

Vyšla nová Betynka. Už ji máte?

Vtipné fotografické momentky

Vtipné fotografické momentky

Ne, to není paruka! Podívejte se na tuto vlasatou holčičku

Ne, to není paruka! Podívejte se na tuto vlasatou holčičku

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články