Tipy na šikovné doplňky Lässig

(Inzerce) Znáte značku Lässig? Jedná se o německého výrobce kvalitních a stylových doplňků pro rodiny s dětmi.
Tipy na šikovné doplňky Lässig

V nabídce mají dámské i unisexové tašky, uzpůsobené pro rodiče malých dětí. Jsou prakticky řešené, organizované, včetně kapes, přebalovací podložky a možnosti připnutí na kočár. Jejich další předností je, že se dají nosit, i když s sebou nebudete muset mít svačinku, věci na přebalení a ostatní nezbytnosti. Další část sortimentu tvoří tašky a kufříky pro děti, dětské nádobíčko a deky či cestovní podhlavníky. Do třetice doplňme ještě šátky pro děti, kojící šály či pásy na těhotné bříško. Vybrali jsme pro vás tři konkrétní produkty, které dále blíže představíme.

Multifunkční taška – ke kočárku i lodičkám

Taška Buggy Bag Multimix značky Lässig osloví maminky, které shánějí prakticky řešenou tašku s možností připnutí na kočárek, zároveň však nositelnou samostatně. Taška je opravdu skvěle řešená, nabízí velkou hlavní přihrádku se zapínáním na zip, vnitřní síťovanou kapsu, izolovanou přihrádku na láhev a vnější kapsu na zip. Kromě úchytu do ruky je součástí balení výškově nastavitelný ramenní pás. Vyrobena je z polyesteru v rozměrech 41 – 11 – 36 cm, neváží ani půl kilogramu (0,46 kg). Kolekce zahrnuje tři barevné varianty. Černobílý model se bude skvěle hodit i k elegantnímu outfitu s lodičkami! Milovníky přírodních barev jistě osloví hnědá kombinace. A pro sportovní nátury je tu výraznější šedorůžová verze.  Doporučovaná prodejní cena: 1.040,- Kč.

Dětský šátek, se kterým můžete „kouzlit“

Multifunkční šátek Lässig Twister Baby je vyrobený z jednoho kusu látky a umožňuje několik variant nošení. Děti ho mohou nosit klasicky na krku, místo čepice, čelenky nebo jako kuklu, pirátský či pouštní šátek. Možností je celá řada! Pomocí jednoduchých triků „tunel“ přeměníte do praktických tvarů. Šátek je jemný a odolný, vyrobený z kvalitního pratelného materiálu. Jedná se o vtipný a praktický doplněk zároveň. V nabídce je celá řada vzorů, neutrálních, holčičích i klučičích. Univerzální velikost odpovídá obvodu hlavy 40 – 47 cm. Doporučovaná prodejní cena: 255,- Kč.

Názorná ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=xUZwZOEdZoc

Jídelní sada pro vaši ratolest

Má už vaše ratolest vlastní hrneček, talířek a příbor? Pokud ne, máme pro vás zajímavý tip. Součástí veselých jídelních setů Lässig je tácek se čtyřmi přihrádkami, mistička, hrneček, lžička a vidlička. Pokud vás nádobíčko zaujalo, věřte, že se bude líbit i vašemu dítku. Pravidelné papání se stane zábavou a dojde-li k nějaké kašičkové „nehodě“, nic se neděje, nádobí můžete mýt v myčce. Na výběr je řada barevných motivů. Doporučená prodejní cena: 525,- Kč.

Environmentální přístup základem

Při výrobě produktů značky Lässig se nikdy nepoužívají látky typu PVC, nikl, azo barvivo, kadmium a ftaláty. Výroba jde cestou recyklovaných materiálů a organické bavlny se zásadou trvale udržitelného využívání přírodních zdrojů.

Produkty značky Lässig na český trh dováží a prodává společnost Babypoint.

www.lassig-fashion.cz a www.babypoint.eu

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články