Tipy na prázdninové výlety: ZOO, LEGO, lodě nebo dinosauři

Navzdory kalendáři, který ukazuje konec února, jsou teploty spíše dubnové a po sněhu ani památky. Ideální dny na výlet.
Tipy na prázdninové výlety: ZOO, LEGO, lodě nebo dinosauři
V Praze si můžete užít tzv. Vodouchy, tedy kryté lodě, které i v zimě brázdí Vltavu. Od 22. února do 4. března tu jsou navíc karnevalové plavby. Pro děti jako dělané. Nastupuje se u Muzea Karlova mostu. Více na www.prazskebenatky.cz.

I ZOO Praha má připravený prázdninový program – soutěž věnovanou polárním zvířatům Od Klepněte pro větší obrázekpólu k pólu. Při prohlídce zahrady budete odpovídat na kvízové otázky týkající se třeba ledních medvědů..

Pohybujete-li se v okolí Dvora Králové, pak si nenechte ujít zdejší ZOO. I tady je pro děti připraveno mnoho zajímavého. Pokud sem teď o jarních prázdninách vyrazíte s dětmi v úterý a v pátek ve 12.30, bude na vás navíc čekat speciální prohlídka s průvodcem.

Na výstavišti v Českých Budějovicích probíhá až do 2. března výstava Giganti, díky níž se podíváte do doby, kdy Zemi vládli mamuti. Můžete se tu také podívat, jak vypadal Yetti. A to samozřejmě zdaleka není všechno.Klepněte pro větší obrázek

V Muzeu Českého krasu v Berouně můžete pobavit nad spoustou modelů postavených ze stavebnice Lego. Výstava nazvaná Svět barevných kostek potrvá až do 16. května.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články