Tip na výlet: VODNÍ LASER SHOW

Největší aquapark v Čechách Aquapalace Praha přichystal unikátní novinku – velkolepou vodní laser show. Hra světel na vodní hladině se určitě bude líbit nejen dětem, ale i vám.
Tip na výlet: VODNÍ LASER SHOW

Promítat se bude každý večer v Paláci pokladů s bazénem a umělým vlnobitím. Tématem projekcí je samozřejmě voda a radovánky v podmořském světě. Show je unikátní velikostí promítací plochy tvořené tisíci kapiček, která obsáhne více než 130 m2.

Jako první startuje program s názvem Vodní svět, který představí tři druhy efektů: prostorové (vlny, pruhy ad.), animační show, při níž se promítají konkrétní obrazy na vodní stěnu (delfíni, medúzy, velryby, hejna rybiček...), a 3D ‚holografické' efekty.

Show budou moci návštěvníci zhlédnout dvakrát za večer. V březnu v 18.45 a 21.15, časy v dalších měsících se budou měnit kvůli pozdějšímu stmívání, v létě se bude promítat pouze jednou po dvaadvacáté hodině. V plánu pro následující měsíce je laser show s pirátskou tematikou anebo pop-rocková show, která potěší zejména dospělé návštěvníky.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články