Tip na výlet: Přijďte s dětmi do lanového parku!

Přemýšlíte, kam byste se svými ratolestmi v Praze vyrazili, a návštěva zoo nebo botanické zahrady vám připadá až příliš fádní? Pokud máte rádi pohyb a adrenalin, vezměte svoje nejmenší do lanového parku na Proseku. Park se nachází přímo v areálu Bobové dráhy Prosek a své brány otevírá už tuto sobotu 5. dubna. Pro první návštěvníky je navíc přichystané překvapení.
Tip na výlet: Přijďte s dětmi do lanového parku!

Po adrenalinové jízdě na bobové dráze na vás čeká důmyslný lanový park, kde ve výšce až 10 metrů nad zemí můžete doslova řádit jako Tarzan. „Lanový park jsme se snažili co nejvíce přizpůsobit všem dětským věkovým kategoriím. Proto tu najdete obtížnější trasu ve výšce deset metrů nad zemí a sedm lanových překážek, ale také lanové minipřekážky pro děti od tří let ve výšce jednoho metru," říká Michal Sadil, provozní ředitel Bobové dráhy Prosek. Obtížnější trasa je vhodná pro dospělé a děti od patnácti let. Po zdolání nástupní lanovky, kladiny, špagátů, kruhů na nohy a speciálního ‚kříže' se můžete vyřádit i na profesionální čtyřmetrové trampolíně nebo si zajít do místní restaurace. „Nemusíte se bát své děti nechat bez dozoru – na provoz lanového parku totiž dohlížejí zkušení instruktoři," dodává Michal Sadil.

Za jednorázový vstup zaplatíte pouze 100 Kč a otevřeno je denně od 10 do cca 20 hodin. První návštěvníci navíc dostanou milý dárek – poukaz na VIP jízdu na bobové dráze úplně ZDARMA.


O bobové dráze:Klepněte pro větší obrázek

Bobová dráha s celoročním provozem byla otevřena 15. června 2003. Dráha je dlouhá téměř 800 metrů, celkové převýšení je 50 metrů a maximální rychlost až 62 km za hodinu. Kromě délkových a rychlostních parametrů je zajímavý i profil trati, který obsahuje 720stupňové zatáčky a nejednu další vychytávku (osmičku, ‚hup' a další). Dráha je naprosto bezpečná a bez doprovodu rodičů na ní mohou jezdit děti od 8 let. Mladší bobisté se mohou svézt spolu s rodiči na jednom bobu. Dráha je otevřena každý den od 10 do 22 hodin.

Více informací na www.bobovadraha.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články