Tip na výlet: Mamutíkův vodní park

Děti milují hraní s vodou, vytváření cestiček, pouštění a zastavování proudu, zkrátka všemožné vodní ráchání. A právě toho si mohou dosyta užít v Mamutíkově vodním parku na Jižní Moravě.
Tip na výlet: Mamutíkův vodní park

Park je otevřený každý den a děti si tu zábavnou formou mohou vyzkoušet různé fyzikální zákony a vlastnosti vody. Uvidí, jak se voda chová, jakou má sílu a jak je ji možné využít. Mohou ovládat směr potůčků, závodit s dřevěnými lodičkami nebo roztočit mlýnské kolo. V areálu se nachází další zajímavá zařízení a stroje, které určitě stojí za vyzkoušení. Mezi ně patří např. Tyrolský jez, Ztracené kolo, Elektrárna, Buchar, Archimédes nebo Závlaha.

A po celodenním řádění ve vodním areálu si můžete zajít na dobré jídlo do restaurace ve Wellness hotelu Vista nebo v chatě Slaměnka, kde se vaří z čerstvých potravin od lokálních dodavatelů. Celý den můžete završit příjemnou masáží, saunou nebo bazénem. Speciální wellness program je připraven i pro děti. Ubytujete-li se ve Wellness hotelu Vista, vstup do wellness centra, do Mamutíkova vodního parku i do dětského FUN parku máte zdarma.

V parcích je denně otevřeno od 9.00 do 19.00 hod. Více informací najdete na www.dolnimorava.cz a www.hotel-dolnimorava.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články