Tip na výlet: Artpark v Galerii Rudolfinum je místo, které nadchne vás i děti

Interaktivní projekty a umělecké workshopy, u kterých se děti nudit rozhodně nebudou? To je Artpark v Galerii Rudolfinum, kam byste rozhodně měla s dětmi zavítat.

Celý prostor je plný uměleckých výtvorů a dozvíte se jedinečné informace z uměleckého světa zábavnou formou. Jde o jedinečný kreativní prostor a zároveň „učebnici“ výtvarného umění ve 3D rozměru. Ať už vás či děti napadne jakákoli otázka, dostanete na ni srozumitelnou odpověď.

Boxovací pytel, grafické tablety, magnetické tabule i dřevo 

Artpark v Rudolfinu je určen jako projekt vzdělávání nejen nejmladší generace, nové podněty prý podle Rudolfina dostanou i rodiče.

Děti hned u vstupu překvapí boxovací pytel a řádně se u něj vyřádí. Osmimetrová tabule pak děti jednoznačně vybídne - tužku do ruky a jde se na to. Starší děti se pobaví s grafickými tablety Wacom, součástí koutku s elektronikou je také knihovna s uměleckou literaturou.  Další zábava čeká děti s magnetickou tabulí. A nakonec se vyřádí u dřevěných stavebnic, prostor pro konstrukce všeho druhu je otevřen velkým i malým. 

VIDEO: Nechte se nalákat 

S partnerem na výstavu? V neděli vám tu pohlídají děti 

V neděli mezi 15 a 17.30 hod můžete děti nechat zkušené lektorce, která je pohlídá a v klidu třeba s partnerem vyrazit na výstavu. A to je určitě prima nabídka, nejen pro zimní chladné či deštivé dny. 

O Artparku Galerie Rudolfinum:

O výtvarný koncept Artparku se postarali umělci Zbyněk Baladrán, David Kalika (Kakalík), Jiří Franta či Markéta Hlinovská. Více informací o programu najdete na webových stránkách www.galerierudolfinum.cz

3 tipy na víkendové výlety s dětmi

3 tipy na víkendové výlety s dětmi

Kurzy plavání kojenců. Chodit plavat ano nebo ne?

Kurzy plavání kojenců. Chodit plavat ano nebo ne?

ANO nebo NE? Mají podle vás smysl mateřská centra?

ANO nebo NE? Mají podle vás smysl mateřská centra?

 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články