Tip: Hravé kadeřnictví

Ostříhat vlásky malému neposedovi je nadlidský úkol a mnoho kadeřníků si s tím neví rady. Proto nás nadchl salón Funny Sassy v pražské Galerii Butovice, který je určený jen dětem.
Tip: Hravé kadeřnictví

„Jsme první a jediný salón pro děti, který nabízí výhradně služby dětského kadeřnictví, dětskou manikúru a pedikúru," říká zástupkyně salónu Monika Hertlová. „Pro malé děti máme speciální dětská křesla na nichž můžou sledovat pohádku, zatímco naše kadeřnice jim vykouzlí krásný účes. Těm větším nabízíme možnost zahrát si při stříhání hru na Xboxu." Nerudné kadeřníky, kteří nemají s dětskými zákazníky trpělivost, tu nepotkáte. Zdejší tým stylistek totiž děti opravdu miluje a žádné jejich zlobení je prý nevyvede z míry. Účesy, které tu dokáží vykouzlit, mohou být tradiční, ale i trendy. „Děti mají rády kreativní účesy a my to máme rádi také. Vytvoříme dětem účes podle jejich představ. Nabízíme také balíček první stříhání, kde rodiče dostanou na památku pramínky vlásků a dítě diplom za statečKlepněte pro větší obrázeknost," dodává Monika Hertlová. Kromě účesů tu nabízejí i dětskou manikúru a pedikúru pro všechny malé zákazníky, kteří mají problémy se stříháním nehtíků, dělají se jim často záděrky, otlaky nebo jim zarůstají nehtíky.

I kosmetika, kterou tu používají, je přátelská k dětem. „Používáme profesionální vlasovou kosmetiku Original Sprout, která je veganská, vhodná od malých miminek až po dospělé zákazníky. Je prověřena desítkami salónů po celém světě," říká Monika Hertlová. A to ještě není všechno. Pro malé parádnice tu jsou připraveny dětské laky na nehtíky, které jsou na vodní bázi a jsou speciálně vyrobené pro děti.

Více informací o dětském salónu naleznete na www.funnysassy.cz

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články