Testujte a ochutnávejte nové produkty jako první

Gurmánská novinka pro všechny mlsné jazýčky, kterým nechybí odvaha zkoušet nové věci. Testujte a ochutnávejte potraviny z brandnooz boxu.
Testujte a ochutnávejte nové produkty jako první

Do Česka dorazila novinka pro všechny gurmány, kteří rádi objevují nové chutě. Chcete obohatit svůj jídelníček a zároveň ušetřit při nákupu potravin? Zapojte se do testování produktových novinek svých oblíbených značek! Brandnooz box je elegantní zelenobílá krabice, která každý měsíc ukrývá vybrané novinky na trhu potravin a sem tam i některý z vašich oblíbených časopisů!

Nabídka pro každého

Každý brandnooz box obsahuje vždy produktové novinky v minimální hodnotě 330 Kč a je doručován zdarma až domů. Oproti nákupu v obchodě tak ušetříte podle druhu předplatného více než 131 Kč měsíčně. Zde je základní ceník:

brandnooz box ‚nezávazně‘ 279 Kč

brandnooz box ‚spolu‘ s možností kdykoli ukončit 222 Kč

brandnooz box ‚celý rok spolu‘ 199 Kč

www.brandnooz.cz

Klepněte pro větší obrázek

Soutěž o 5× brandnooz box

Ještě váháte, zda se také pustit do objevování a ochutnávání novinek s brandnooz? Zkuste štěstí v soutěži a získejte jeden z pěti brandnooz boxů zdarma! Soutěž probíhá na facebookových stránkách brandnooz zde.

Novinky pro odvážné gurmety

brandnooz.cz je portál s novinkami, které se objevují na trhu potravin. Registrovaní uživatelé se účastní pravidelných ochutnávek nových produktů v pohodlí svého domova a následně produkty na portálu hodnotí, komentují a doporučují dalším uživatelům. Na základě hodnocení produktů uživateli vzniká na portálu brandnooz.cz rozsáhlý a důvěryhodný zdroj informací o nových produktech pro všechny spotřebitele, kteří vyhledávají kvalitní potraviny a nové inspirace.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články