Maminka.czPříběhy

Tenhle retrívr na miminko nežárlí! Báli byste se nechat kojence se psem?

17.  1.  2021
Malý Teddy a pes Hinckley se stali nerozlučnou dvojící. Rodiče malého chlapce se báli, aby pes na nového člena rodiny nežárlil, ale dopadlo to skvěle.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nový člen rodiny může být pro psa, stejně jako pro jiná domácí zvířata, velcie stresujícím faktorem. Ale roční zlatý retrívr Hickley z Bostonu se do miminka zamiloval na první pohled.

Některé fotky, na kterých velký pes a malý kluk mohou přitom vzbuzovat obavy. Stává se bohužel, že někdy psi na děti zaútočí a to i když je znají. Ale rodiče Teddyho Parkse z amerického Bostonu se nebojí. Podle nich tady nejde jen o to, zda pes dítě zná, ale jaký k němu má vztah. Je přece jiné, když dítě se psem vyrůstá a když přijede na návštěvu k babičce, která má psa, soudí.

Tchyně měří dvojím metrem. Mé děti jsou pro ni až na druhém místě

A tady je to podle nich jasné. Retrívr Hinckley se pro malého chlapečka okamžitě nadchnul a odmítá ho opustit, nejraději by s ním byl pořád. Pro zvíře přitom nemuselo být snadné, že přestalo být v rodně středem pozornosti a zábavy. 

Chlapeček se narodil v říjnu 2020 a zprvu si pes možná myslel, že jde o něco na hraní, ale brzy pochopil, že je to nový člen rodiny, který s nimi bude už na pořád. Hinckley se je miinku neustále na blízku, mazlí se s ním a tak je chlapcova matka Whitney (37) přesvědčená, že půjde o celoživotní vztah, který ukáže, že psi jsou skutečně nejlepšími přáteli člověka. 

VIDEO: Pes a kočka chrání nového člena smečky

Mraky a zvířecí motivy. Pokoj pro miminko v podání holandské modelky
Máma jako máma! 60 roztomilých důkazů, že je rodičovství lidí a zvířat neuvěřitelně podobné
 
Témata: Příběhy, Rodina, Miminko, Kojenec, Výchova, Rodiče, Zajímavosti, Zvířata, Whitney, Vztah, Pes, Profimedia, Malý chlapec, Nový člen, Pes a kočka, Boston