Tábory Wattsenglish: Angličtina hrou v lese i u oběda

Unikátní letní jazykové tábory s rodilým mluvčím mohou nyní děti získat zdarma! Společnost Wattsenglish zahajuje v těchto dnech velkou soutěž, v níž každý týden vylosuje jednoho táborníka, který za týdenní pobyt v bilingvním prostředí nezaplatí ani korunu.
Tábory Wattsenglish: Angličtina hrou v lese i u oběda
Tábory se konají v krásném prostředí Českosaského Švýcarska, každý turnus trvá sedm dní a je určen dětem od pěti do dvanácti let. Rodiče mohou navíc dění na táboře průběžně sledovat prostřednictvím videonahrávek umístěných na internetu. Jak se má náš táborník? Zkontroluji si ho přes video!
 
Mnozí rodiče mají z nejrůznějších důvodů obavy poslat svého potomka na tábor. Tábory Wattsenglish jsou ale výjimečné nadprůměrným počtem vedoucích, kteří se dětem věnují. Na každého vedoucího připadá do deseti dětí. Pobyty jsou navíc sedmidenní, takže je zvládnou i ti největší „stýskavci“. „Táboroví vedoucí navíc natáčejí v průběhu pobytu pravidelně videa, která mohou rodiče (pod přiděleným kódem) zhlédnout na internetu a zjistit tak, jak se jejich táborníkovi daří a co všechno zažil,“ vysvětluje ředitel společnosti Wattsenglish Marek Kadlec, sám otec šestileté Elišky a tříletého Františka.

Zkušení vedoucí
Alfou a omegou dobrého tábora jsou samozřejmě zkušení a pečlivě zvolení vedoucí a lektoři. „Jejich výběr je u nás opravdu velmi přísný,“ potvrzuje Marek Kadlec. „Uvědomuji si, jak je v dnešní době důležité, aby v tomto ohledu měli rodiče skutečně stoprocentní jistotu, že své děti svěřují do rukou opravdovým profesionálům.“ Rodiče se proto se všemi vedoucími i zahraničními lektory mají možnost seznámit předem prostřednictvím internetu.
 
Klepněte pro větší obrázek

Kvalifikovaní rodilí mluvčí
Tým zahraničních lektorů je prověřený praxí z desítek mateřských a základních škol po celé republice, ve kterých společnost Wattsenglish učí děti anglicky. Děti tyto lektory milují, a je zase práce s nimi nesmírně baví. Zářným příkladem je Dexter Kendricks z liberecké česko-anglické školky: „ Učím snad odnepaměti. Prožil jsem společně s dětmi asi 20 letních táborů, učil jsem velké i malé, v Koreji i Thajsku. V Česku už jsem sedm let, působil jsem na univerzitě v Ústí nad Labem, na mezinárodním jazykovém gymnáziu v Liberci a na International school v Praze. Dětem bych rád vzkázal: Učení může být velká zábava a já se vynasnažím, aby opravdu byla.“
 
O tom, jak tábory Wattsenglish probíhají, a že se nejedná o žádné biflování slovíček, ale angličtina se stává prostředkem, jak si společně hrát a bavit se, svědčí také videa z loňských táborů na http://www.wattsenglish.com/letni-tabor-s-anglictinou-2009.php. Je až s podivem, jak rychle jsou i ti nejmenší schopni porozumět, a dokonce sami začít v angličtině komunikovat.

Tábor jako výhra
Již zítra odstartuje velká červnová soutěž o pobyty zdarma. Společnost Wattsenglish připravila speciální akci, v níž každý týden vylosuje z nově přihlášených dětí jednoho šťastlivce, který za tábor nezaplatí ani korunu. Více informací o táborech a probíhající soutěži získáte na www.wattsenglish.com
 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články