Maminka.czSlavní rodiče

Šťastná novinka. Krásná herečka Lenka Zahradnická je těhotná

redakce 24.  4.  2017
Letos se s novopečenými maminkami roztrhl pytel. Mezi další slavné těhulky se zařadila také sympatická herečka Lenka Zahradnická, která se v létě stane poprvé maminkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sama herečka si své soukromí velmi střeží, proto se zatím k těhotenství nevyjádřila. Radostnou zprávu však potvrdili na webu seriálu TV Nova Ulice.

Představitelka Hedviky Gregorové, Lenka Zahradnická, je těhotná. Uliční rodina se tak za pár měsíců rozroste o dalšího člena. Letos se staly novopečenými maminkami již dvě herečky z Ulice – Míša Tomešová, která v únoru přivedla na svět syna Kristiána, a Jana Michalov Birgusová, jíž se v březnu narodil syn Max," uvádí na webu ulice.nova.cz.

Herečce k těhotenství gratulujeme!

Video: Poslechněte si, jak Lenka Zahradnická mluvila minulý měsíc o své nové roli v seriálu, kde hraje zdravotní sestřičku

Další krásná zpráva. Andrea Růžičková (Kerestešová) čeká miminko
Galerie: Podívejte se na první fotky těhotné Agáty Prachařové s bříškem
Vezměte si kapesníčky: Miminko poprvé slyší maminku díky naslouchátku, jeho reakce vás dojme

 

 

Témata: Těhotenství, Video, Slavní rodiče, herečka, Herec, TV Nova, Lenka Zahradnická, Míša Tomešová, Len, Michalov, Minulý měsíc, Představitelka, Krásná, Kristián, Krásná zpráva, Šťastná novinka, Novinka, Andrea Růžičková, Lenka, Lenk