Splátky na auto šité na míru maminkám

Nákup nového auta je pro matky samoživitelky i rodiny s malými dětmi důležitou investicí. Rozhodujícími faktory pro výběr konkrétního vozu jsou tradičně bezpečnost, prostornost, nízká spotřeba a finanční dostupnost. A právě novinka ve splácení by rodinám s dětmi a maminkám měla pomoci v pořízení vozu.
Splátky na auto šité na míru maminkám

Výhodný splátkový kalendář ocení všichni uživatelé s omezeným rodinným rozpočtem, a zároveň ti, kteří chtějí spolehlivé nové auto místo ojetého vozu z bazaru, aniž disponují dostatečnou sumou pro jednorázový nákup.

Vysoké splátky nejsou „in"

Časy, kdy většina uživatelů splácela automobil dlouhá léta, jsou naštěstí nenávratně pryč. Dnes již některé automobilky nastavují splátky tak, že nový vůz získá rodina za jeden, dva či tři roky. To samo o sobě samozřejmě není nic nového, podstatný rozdíl spočívá v tom, že kratší doba s sebou zákonitě nesla i mnohem vyšší splátky. Dnes lze získat nový vůz do osobního vlastnictví doslova za pár let, ale splátky zůstávají jen tak vysoké, aby je byla Klepněte pro větší obrázekschopna bez problémů splácet třeba i samoživitelka s omezeným rozpočtem.

Samoživitelka s novým autem každé tři roky? Proč ne!

K nízkým splátkám dnes přibyla možnost nesplatit nový vůz do konce splátkového období v plné výši, aniž by byl kvůli zbývajícímu dluhu řidičce odebrán. Např. značka Kia, jež dlouhodobě cílí právě na mladé rodiny, letos spustila financování Kia Select, které umožňuje uživatelům v období jednoho až čtyř let splatit pouze část ceny auta a poté si pořídit zcela nový vůz. „Stačí využít takzvanou vysokou zůstatkovou hodnotu svého stávajícího vozu Kia, která poslouží částečně k uhrazení poslední navýšené splátky, částečně jako akontace na nový vůz," vysvětluje Kateřina Jouglíčková, PR manažerka Kia Motors Czech. „Další variantou tohoto zvýhodněného financování je možnost ponechat si stávající auto i po skončení splátkového období a zůstatkovou hodnotu doplatit, nebo si ji rozložit do měsíčních splátek. Třetí možností je vrácení vozu bez jakýchkoli dalších doplatků."

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články