Soutěž o přírodní intimní balzám pro dítě i maminku od Nobilis Tilia

Je mnoho oblastí, ve kterých děti potřebují jinou péči než dospělí, a v intimní hygieně tomu není jinak. Proto společnost Nobilis Tilia, český výrobce přírodní aromaterapeutické kosmetiky, vyvinula jemnou intimní péči pro naše nejmenší v kvalitě čisté přírodní kosmetiky.
Soutěž o přírodní intimní balzám pro dítě i maminku od Nobilis Tilia

Zejména u žen a dívek je intimní hygiena velmi důležitá, protože ovlivňuje celkovou kondici intimních partií. Správná péče je zásadní pro zdravou mikroflóru pochvy a podpořit její přirozené prostředí je stejně důležité jako zachovávat optimální mikroflóru ve střevech či na pokožce.

Vyzrálost sliznice souvisí s hladinou ženských pohlavních hormonů, zvláště estrogenů, které její funkci a tedy i rovnovážné prostředí začínají ovlivňovat až v době puberty.

Slabá poševní sliznice malých dívek má neutrální až zásadité pH, trpí nedostatkem laktobacilů a je proto méně odolná vůči škodlivým bakteriím. Abychom svým dětem pomohli zachovat zdravé intimní prostředí bez podráždění, svědění a výtoků, je nutné o tyto citlivé partie pečovat už od narození velmi pečlivě a šetrně. Nezapomínejme však ani na ostatní správné hygienické zásady.

Šetrnou, přitom účinnou péči o intimní partie děvčátek, ale i chlapců či citlivých dospělých přináší Nobilis Tilia. Nový Mycí intimní balzám Jůlinka obsahuje speciální komplex mycích složek na bázi kokosového oleje a cukru. Naopak v něm nenajdeme syntetické konzervanty a tenzidy, které mohou jemnou dětskou pokožku dráždit. Balzám je nepěnivý, přesto má jemné mycí schopnosti. Při smíchání s vodou vytváří jemné pečující mléko, které šetrně odstraňuje nečistoty, zároveň však zabraňuje vysoušení, podporuje přirozené dětské pH pokožky a zvyšuje odolnost proti opruzeninám. Heřmánek, levandule a myrha zklidňují podráždění a svědění.

Mycí intimní balzám Jůlinka je vhodný ke každodennímu použití. Je certifikován CPK bio, českou garancí čisté přírodní bio kosmetiky.

Pro maminky pak Nobilis Tilia nabízí několik produktů intimní hygieny. Pro každodenní mytí Hydrofilní olej Fema, který obsahuje antimikrobiální a zklidňující esenciální oleje. A Gel pro intimní hygienu Fema, který ulevuje od nepříjemných pocitů a nepohodlí v intimních partiích a zklidňuje podrážděnou sliznici.

www.nobilis.cz

Pozor soutěž!

Soutěžit můžete o: Mycí intimní balzám Jůlinka v hodnotě 244 Kč a Hydrofilní olej Fema v hodnotě 314 Kč. Každý šťastlivý výherce obdrží oba z uvedených výrobků.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Správnou odpověď hledejte na eshop.nobilis.cz/24/detska-kosmetika/

Výhru získají ti soutěžící, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku a jejich odpověď do redakce dorazí v termínu od 8. do 14. 6. včetně a v pořadí: 3, 33 a 333.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články