Slavní rodiče opět v akci

Drew Barrymore, Sandra Bullock a další uvízli tentokrát v našem hvězdném rodičovském hledáčku. I oni, tak jako my, prožívají s dětmi docela obyčejné každodenní radosti a starosti.
Slavní rodiče opět v akci

Klepněte pro větší obrázek

Sandra Bullock si vyšla pro svého adoptovaného synka Louise do školky v Los Angeles a outfit rozhodně neponechala náhodě. Hnědou halenku a černé kalhoty, podle poslední módy jen ke kotníkům, doplnila malou kabelkou a botami na dechberoucím podpatku. Nějak si neumíme představit, jak by v nich Sandra za Louisem běhala nebo si s ním hrála na písku. Ale nepochybujeme, že to zvládne.

Klepněte pro větší obrázek

Drew Barrymore si do ulic New Yorku vyrazila v o poznání pohodlnějším oblečení. Džíny, svetr a do něj halenku jako vystřiženou z dívčí školy doplnila nízkými kozačkami na přiměřeně vysokém podpatku. Outfit neopomněla dozdobit celebritími tmavými brýlemi. S dcerkou Olive šly na oslavu narozenin Drewina přítele, komika Jimmyho Fallona. Olive oslaví v nejbližších dnech rok, a tak Drew možná hledala narozeninovou inspiraci.

Klepněte pro větší obrázek

U nás by v takových letních šatičkách Jennifer Love Hewitt už ven nevyšla, ale v Kalifornii si to může dovolit. Sluníčko hřeje a budoucí maminka odpočívá. Bříško povážlivě roste a tak ho schovala právě do takovýchto slušivých volných šatů. Miminko se narodí v prosinci.

Klepněte pro větší obrázek

Amy Adams, kterou známe z filmů Julie a Julia nebo Kouzelná romance, je maminkou tříleté dcerky Aviany. V Los Angeles je fotograf načapal, jak si vykračovaly na pravidelnou hodinu baletu, kam Amy dcerku zapsala. Že by už teď chtěla směřovat její kroky směrem k showbyznysu?

Klepněte pro větší obrázek

Co by správný tatínek neudělal pro svoji dcerku! Ben Affleck vyzvedl sedmiletou Violet ze školy, pomohl jí převléknout se za pirátku a společně vyrazili do obchodu s koblihami. Právě tam totiž probíhal pirátský den, a kdo přišel oblečený jako pirát, dostal koblihu zdarma. Škoda že si Ben také nevzal pirátský převlek, mohli mít koblihy dvě.

Klepněte pro větší obrázek

Svou rodinku vyvedl ven také Alec Baldwin. Pětapadesátiletý herec a jeho o dvacet šest let mladší žena Hilaria si užívali slunečného dne na Manhattanu s měsíční dcerkou Carmen. Hilaria navíc předvedla v černých legínách dokonalou postavu. Pár si ale moc nepopovídal, protože Alec celou dobu telefonoval.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články