Šest zbytečností, které pro děti rozhodně nepotřebujete

Výrobci potřeb pro těhulky a děti neustále vymýšlejí něco, bez čeho byste se podle nich do mateřství snad ani neměly pouštět, bez čeho se určitě neobejdete. Samozřejmě to myslíme v nadsázce. Občas zkrátka vymyslí takové věci, že z toho zůstává každému soudnému rodiči rozum stát.
Šest zbytečností, které pro děti rozhodně nepotřebujete

Vezmeme-li to ale z druhé strany, pak je z čistě obchodního hlediska nad slunce jasné, že kdyby nikdo takové bláznivé kousky nekupoval, výrobci by je neprodávali. Zřejmě je tedy mezi námi rodiči stále dostatek těch, kterým se takové věcičky líbí, kteří rádi šokují, kteří se rádi baví. Třeba takovým "vychytaným" blbůstkám také přijdete na chuť. Tak schválně, napadlo by vás, že někdo vyrobí a někdo koupí třeba tohle...

Botičky - nebotičky

Nejsou to ani ponožky, ani botičky, ale cosi krajkového, zdobeného kamínky od Swarowského. Toužíte-li přitáhnout pozornost, pak vás tento těžko pojmenovatelný kousek rozhodně nezklame. Jeho praktické využití však zůstává záhadou.

Klepněte pro větší obrázek

Kojící čepička

Kojíte-li rády na veřejnosti a bavíte se opovržlivými pohledy některých kolemjdoucích, pak zajděte ještě o krok dál a šokujte víc. Pořiďte miminku čepičku ve vzhledu prsu, aby nebylo pochyb, co se pod hlavičkou sajícího dítěte skrývá.

Klepněte pro větší obrázek

Nočník pro 21. století

Děti propadají našemu světu počítačů už v batolecím věku. Tříleté dítě s tabletem už pomalu není žádnou výjimkou. Ovšem tento vychytaný nočníček se zabudovanou obrazovkou je snad už trochu moc. Nebo ne? Každopádně ho skutečně lze koupit.

Klepněte pro větší obrázek

Záchodové rukavičky

Nechce si vaše dítě mýt ruce po použití toalety? Výrobci těchto záchodových rukaviček to vyřešili za vás.

Klepněte pro větší obrázek

Designové pytlíky na zvracení

Něco pro těhulky. Potrpíte si na design a vždy a všude chcete být stylová? Pak si pro těhotenské nevolnosti rozhodně musíte do kabelky přibalit tyto výtvarně vyvedené pytlíky.

Klepněte pro větší obrázek

Čurací hodinky

Tyhle hodinky jsou také povedená vychytávka. Nastavíte si na nich časy, kdy dítě koná své potřeby, a příště vás upozorní alarm, že jeho doba se blíží a je třeba být ve střehu.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články