Projděte se po zámku či restauraci a nevytáhněte u toho paty z domu

Aby se jeho přání staly skutečností, musí se jim občas trochu pomoci. O tom jistě ví i každý podnikatel, jehož záměrem je představit své služby nebo produkty veřejnosti.
Projděte se po zámku či restauraci a nevytáhněte u toho paty z domu

Společnost Mediatel tak přichází s nabídkou na nové virtuální prohlídky provozoven, památek, obchodů, obchodních center a dalších zajímavostí, které zákazníky osloví a stanou se důvodem jejich návštěvy.

V současné době nová internetová platforma Panoramika.cz nabízí možnost přehledného třídění podle nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších oborů jako jsou restaurace, noční život, turistické tipy, wellness a móda, sport a adrenalin, auto/moto, bydlení a zahrada, dětský svět, kultura, obchodní centra a stovky dalších.

Virtuální prohlídky jsou přehledně zobrazeny na mapě a uživatel se v nich může orientovat díky jednoduchému vyhledávání. Jsou také doplněny o nejdůležitější informace o zákazníkovi, tedy nabízí popis činnosti, otevírací dobu a kontaktní údaje.  Panoramika.cz dále nabízí možnost vložit logo, reklamní banner, nebo interaktivní mapu přímo do prohlídky.

Samozřejmostí je jednoduché sdílení na sociálních sítích Facebook, Twitter a Google+. Virtuální prohlídky lze vložit na webové stránky, případně na libovolné nekomerční webové stránky.

Panoramika.cz je zároveň rozcestníkem na stejnou službu na Slovensku – Panoramika.sk a dále pak na tisíce virtuálních prohlídek z dalších zemí Evropy.

Přesvědčte se sami. Podívejte se na webové stránky s virtuálními prohlídkami:
http://stredniskola.dobruska.cz/new/?sec=8&odd=68
nebo
http://www.hotelfaust.cz/

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články