Přírodní parfém? Ano, jde to!

Kosmetická značka Lush přichází s designově unikátní řadou 9 nových parfémů ve stylových skleněných lahvičkách, které jako by z oka vypadly kovbojským placatkám a lékárenským flaštičkám.
Přírodní parfém? Ano, jde to!

Značka ovšem pochází z Anglie a právě ta, její mystéria a tradice, historický odkaz, rozmanitá a podmanivá příroda, hudba či ikonické literární postavy kolekci inspirovaly. Všechny nové vůně jsou k dispozici v 6 různých velikostech lahviček a nabízejí nezapomenutelnou a jedinečnou alternativu k tradičním vůním běžně dostupným v parfumeriích.

 Kromě neotřelých vůní a designu je odlišný od masové kosmetiky také další důležitý fakt: všechny vůně pocházejí z dílny Marka a Simona Constantinových, otce a syna, zakladatele Lushe a hlavního parfuméra značky. Ve všech lahvičkách je patrný jejich osobní vklad, zážitky a pocity z cest po své domovině i zahraničí či ze setkání se zajímavými osobnostmi kulturního života...

Samozřejmostí jsou pak exkluzivní přírodní složky použité ve všech parfémech, přičemž použité esenciální oleje a silice jsou v té nejvyšší a nejlepší dostupné kvalitě, která je na světě k mání. Stejně jako Lush není obyčejná kosmetická značka, i její nové parfémy jsou zkrátka neobyčejné.

Cena parfémů je od 350 Kč. Pro konkrétní ceny všech produktů se podívejte na stránky Lush: http://www.lushcz.cz/e-shop/katalog/154-nove-parfemy.html.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články