Přihlaste se do soutěže Těhotná miss a vyhrajte výbavičku

Soutěž, ve které nejde o výšku ani míry. Takové je heslo 1. ročníku soutěže Těhotná Miss, jejíž uzávěrka je již příští týden. Nechcete to zkusit?

Jaké jsou podmínky soutěže?

Soutěže se může zúčastnit každá těhotná žena s trvalým pobytem v ČR , která své těhotenství prokáže zdravotním potvrzením nebo těhotenskou knížkou a bude v den finále soutěže (25. 3. 2017) stále těhotná.

Průběh soutěže:

Fotografie přihlášených soutěžících budou od 1. 3. 2017 do 15. 3. 2017 umístěny na facebookové stránce www.Facebook.com/TehotnaMISS. Svoji fotografii pak můžete sdílet a Vaši přátelé a veřejnost mohou hlasovat přidáváním lajků.

Všechny přihlášené soutěžící do 5. 3. 2017 zašlou na e-mail: info@dentehotenstvi.cz svoji písemnou úvahu na téma „Radosti a starosti v těhotenství“ o rozsahu jedné strany A4.

Háčkované chobotnice pomáhají předčasně narozeným dětem

Háčkované chobotnice pomáhají předčasně narozeným dětem

Jedná se o kreativní úkol s naprostou volností v obsahu, počtu slov, velikosti písma a výtvarném vzhledu stránky. Může být napsán strojově, na PC i rukou a může být doplněn kresbou či fotografií. 

Z počtu lajků na Facebooku a z obodovaného písemného úkolu vybere porota 10 finalistek, kterým bude postup do finále sdělen do 17. 3. 2017 a následně se fotky finalistek objeví na jmenované facebookové stránce.

Finále soutěže Těhotná MISS se uskuteční 25. 3. 2017 v rámci doprovodného programu veletrhu ProDítě na brněnském výstavišti od 12 do 14 hodin.

Členkou poroty bude také šéfredaktorka Betynky Alice Rossi.

Bříško vítězce pokřtí Tomáš Klus a ještě získá výbavičku

Vítězka se může těšit na porodní balík BONDING, kojící polštář YANNE v barvě dle vlastní volby, on-line předporodní kurz www.PorodBezObav.cz, osobní konzultace s průvodkyní mateřstvím Majkou Staňkovou, doprovod u porodu - dula, permanentka na cvičení pro těhotné (10 lekcí), permanentka na cvičení po porodu (10 lekcí), kurz nošení dětí v šátku, luxusní víkendový pobyt v Jeseníkách v Apartmá Panorama Jeseník.

Více informací o soutěži najdete ZDE.

Vaginální tělocvik: Metody, jak se vyhnout nástřihu nebo natržení u porodu

Vaginální tělocvik: Metody, jak se vyhnout nástřihu nebo natržení u porodu

Devátý měsíc těhotenství. Jak zvládnout nejdelší týdny do porodu?

Devátý měsíc těhotenství. Jak zvládnout nejdelší týdny do porodu?

14 způsobů, jak si užít těhotenství

14 způsobů, jak si užít těhotenství

 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články