Pozvánka pro maminky na setkání s Alicí Bendovou

Milé maminky, obracíme se na Vás, abychom Vás informovali o právě probíhající kampani Pampers UNICEF, jejímž cílem je zcela vymýtit zákeřnou nemoc, které ročně stále podléhají tisíce matek a novorozenců po celém světě.
Pozvánka pro maminky na setkání s Alicí Bendovou
Jedná se o novorozenecký a mateřský tetanus, který stále zabíjí v zemích třetího světa, a na jehož vymýcení UNICEF systematicky pracuje již dlouhá léta.
 
Pomozte s námi bojovat za to, aby již zbytečně neumírali matky a novorozenci na zákeřnou nemoc, na kterou umírá stále každé tři minuty jedno dítě a proti které existuje velice snadná prevence, pro nás a naše děti naprosto samozřejmé očkování. V nehygienickém prostředí mohou být novorozenci nakaženi ihned po příchodu na svět, kdy po několika dnech nemoci bez hospitalizace téměř vždy dojde k bolestivé smrti. Vakcína, stojí přitom pár korun.

Pokud Vás tento cíl oslovuje, zapojte se s námi do společné kampaně Pampers a organizace UNICEF 1balení = 1 vakcína. Z každého zakoupeného balení plenek Pampers označeného logem UNICEF a heslem 1 balení = 1 vakcína, putují peníze na jednu vakcínu do UNICEF, které je shromáždí a nakupuje za něj vakcíny a posílá je do zemí, jež jsou tetanem zamořeny. (Cena vakcíny cenu výrobku nezvyšuje).

Kampaň je mezinárodní a v Čechách běží již podruhé. V minulém roce české maminky poslaly více než 1 400 000 vakcín a byly jednoznačně nejlepší v našem regionu. Těšíme se, že společnými silami tento rekord letos překonáme. Naše úsilí má konečný cíl - podle posledních údajů poskytnutých UNICEF a Světovou zdravotnickou organizací se předpokládá, že bude zapotřebí ještě 200 milionů vakcín, aby byl mateřský a novorozenecký tetanus zcela vymýcen, čehož bychom chtěli dosáhnout během tří let.
 
Klepněte pro větší obrázek 

Pomáhají nám také patronky kampaně - známé maminky, herečka Alice Bendová a zpěvačka Bára Basiková, které projekt v Čechách aktivně podporují.

Pomozte nám i Vy šířit informaci o projektu mezi ostatní maminky. Pokud vás kampaň zaujala, přijměte pozvání na setkání s UNICEF a patronkou projektu Alicí Bendovou k diskusi o kampani a jak se do ní zapojit. Setkání se uskuteční ve čtvrtek 1. dubna 2010 od 9.30 – 12.00 (je možné se zastavit kdykoliv v tomto čase) v Človíčkově v obchodním domě DBK na metru Budějovická, v Praze 4. Jedná se o kavárnu uzpůsobenou maminkám s malými dětmi a kočárky, s velkým hracím prostorem (www.clovickov.cz).

Kapacita je omezená, Vaši účast prosím potvrďte co nejdříve na email botikova@fleishman.com, nebo tel. 234 669 507.

Děkujeme za Váš případný zájem.
Na setkání s Vámi se těší Alice Bendová.

Tým Pampers UNICEF

PS: Pozn. Více informací o kampani bude aktualizováno na těchto stránkách: www.pampers.cz – zde budou aktualizovány informace, první týden v dubnu se rozběhne web kampaně Pampers UNICEF. Dále na Facebooku, na stránce Pampers.cz (taktéž první týden v dubnu).
 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články