Plenky mají dvojí ceny. Jak nakupovat za ty nižší a ještě získat dárek?

(Inzerce) Domácnosti s malými dětmi řeší každodenně stejný problém – ceny plenek jsou stále vyšší a vyšší a jejich nákupy výrazně zasahují do rozpočtu. Milí rodiče, zjistili jsme, že existují dvojí ceny plenek. A poradíme vám, jak je pořídit za tu nižší!
Plenky mají dvojí ceny. Jak nakupovat za ty nižší a ještě získat dárek?

Jaká značka je ta pravá?

Když přijde na plenky, nevyplatí se šetřit na kvalitě. Nehledejte nejlevnější plenky. Raději se porozhlédněte, kde pořídíte nejlevněji ty nejkvalitnější. K celosvětové špičce v péči o děti bez debat patří značka Pampers. Pokud chcete pro své děťátko to nejlepší, spolehněte se na oblíbené Pampersky. Na Feedo.cz je pořídíte již za neuvěřitelné 4,06 Kč za kus a k tomu dostanete hračku Lamaze zdarma – stačí se registrovat do Pampers Premium Programu. Je to snadné!

Prémiové ceny pro členy Pampers Premium Programu: Zapojte se také!

Chcete nakupovat za nižší ceny než ostatní? Nyní můžete. Stačí se na Feedo.cz registrovat do Pampers Premium Programu a za symbolický poplatek 19 Kč můžete výrobky Pampers nakupovat tak výhodně, jak to jen jde. S každým nákupem šetříte až desítky korun na jednom balení plenek. A to se vyplatí, co myslíte? Pro členy programu má Feedo.cz připraveny nejen speciální prémiové ceny, ale také pravidelné akce, díky kterým ušetříte ještě více.  V říjnu například dostanete k nákupu Pampers hračku Lamaze zdarma.  Registrujte se a nakupujte výhodněji ještě dnes!

Konec úmorným nákupům. Chytré maminky nakupují online!

Nákupy s kočárkem jsou zdlouhavé, únavné a nebaví ani maminku ani děťátko. Zapomeňte na fronty, tlačenice a dětský pláč! Vše, co k péči o své děťátko potřebujete, pořídíte online. A dokonce výhodněji než v kamenném obchodě. Třeba na Feedo.cz na vás čekají nejen výhodné plenky, ale také dětská kosmetika, výživa, praktické rady a další nezbytnosti k péči o vašeho drobečka. Ulehčete si život a nakupujte z pohodlí svého domova!

Prémiové ceny, pohodlný nákup, výhodné akce. Dá se ušetřit ještě víc?

Samozřejmě. Stačí na Feedo.cz nakoupit alespoň za 399 Kč a nákup vám dopraví až domů zcela zdarma! Neváhejte už ani minutu, registrujte se, nakupte za prémiové ceny a ještě ušetřete na poštovném. Vše z pohodlí domova, bez námahy a bez stresu. Výhodněji už to zkrátka nejde.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články