Pět vychytávek, které nemusíte mít

Zase po čase jsme pro vás po světě posbírali několik více či méně bizarních pomůcek, které by vám měly usnadnit péči o dítě. Ale potřebujeme něco takového?
Pět vychytávek, které nemusíte mít
Naše babičky by se nad některými výdobytky moderní doby asi jízlivě ušklíbly. Ony vychovávaly děti bez všech vymožeností a také to zvládly. Ale časy se mění a každý jsme jiný. Někdo jde přírodní cestou a jiný hltá každou novinku, ať je jakkoli podivná. Dnes si můžete vybrat, jak chcete žít, zda moderně nebo v duchu starých pravidel. Pravda, někteří výrobci jdou ve vývoji různých novinek až do absurdit, ale základní pravidlo zní, že kdyby je nekupoval, nevyráběli by je. Znamená to tedy, že někomu i prapodivně vypadající věcičky přijdou vhod. A tak je to se v ším. Někomu se tedy níže uvedené vychytávky budou zdát bláznivé a jiný začne přemýšlet, že by se mu něco takového vlastně hodilo. A proč ne...


Embryo šperk

Klepněte pro větší obrázek

Ne, to není kostka ledu, to je 3D replika embrya. Japonská společnost Fasotec začala vyrábět tyhle podivné šperky a doufá, že o ně bude mezi nastávajícími maminkami velký zájem. Výroba unikátního předmětu, který lze nosit třeba jako přívěsek na klíče, je jednoduchá. Maminky zašlou do firmy snímek dítěte z 3D ultrazvuku. Na základě tohoto snímku je na 3D tiskárně vytvořen model nenarozeného dítěte zasazený do ozdobné kostičky. Výsledný předmět je pak vložen do dárkové karabičky a je hotovo. Zatím se ale maminky o tuhle zvláštní ozdobu nijak neperou. Stojí totiž 1280 dolarů.

Plenkový alarm

Klepněte pro větší obrázek

Jak poznáte, že vaše dítě právě vykonalo potřebu do plenky? Pokud si pořídíte speciální alarm, pak se to dozvíte díky zahrané melodii. Navíc začne alarm i svítit, takže si opravdu nemůžete nevšimnout, že se v plínce cosi stalo. Co na to říkáte?

Přebalovací fixatér

Klepněte pro větší obrázek

Tahle vychytávka vám má pomoci v přebalování. Jednak dítě nespadne, i když se vrtí sebevíc, a zároveň má zafixované ruce, takže vám nemůže komplikovat výměnu plínky svými divokými gesty. Pomůcka stojí kolem 42 dolarů a dá se snadno přidělat na každou přebalovací podložku.

Věšák na miminko

Klepněte pro větší obrázek

Potřebujete volné ruce, třeba na veřejných toaletách, ale nemáte kam položit miminko? Stačí jen dítě zavěsit a je to. Ano, vypadá to divně, ale přesto je o tenhle závěsný systém velký zájem. Pořídit si ho můžete za necelých 40 dolarů.

Mimi zavinovačka

Klepněte pro větší obrázek

Tahle věcička není špatná, jen vypadá trochu bizarně. Kdo ale objevil kouzlo zavinování, ten ví, že zabalit mimčo jako larvičku není vůbec špatné. Některé děti mají rády volnost, ale některé potřebují právě takovéhle balení, aby v klidu usnuly. Takovýhle overálek tedy může zachránit vaše klidné noci. Mimčo do něj jednoduše zavřete, a je to.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články