Oslavte Den matek s dárkem, který potěší každou ženu

Den matek, den, kdy se sluší popřát našim maminkám, připadá na druhou květnovou neděli.
Oslavte Den matek s dárkem, který potěší každou ženu

V České republice se Den matek slavil poprvé v roce 1923. Zasloužila se o to Alice Masaryková, dcera tehdejšího prezidenta - Tomáše Garrigue Masaryka. Tento svátek byl ale vytlačen s příchodem komunismu Mezinárodním dnem žen (ve zkratce MDŽ), který připadá na 8. března. Po roce 1989 se Den matek mohl opět svobodně slavit.

Zatímco maminky malých dětí nejvíce potěší vlastnoručně vyrobené dárky, „velké“ děti mohou sáhnout po ověřeném dárku v podobě kosmetiky.

Síť parfumerií Marionnaud si pro letošní rok připravila tři make-up kazety atraktivních odstínů, které obsahují sadu kvalitní dekorativní kosmetiky ve třech barevných variantách podle trendů pro letošní sezónu. Potěšte své maminky hezkým dárkem právě v jejich den.

Make up kazetky vhodné i na cestování, které navíc vypadají jako designová knížka s originální kresbou, tak tímto dárkem rozhodně nic nezkazíte. Na výběr jsou zmiňované tři barevné varianty fialová - skvěle se hodící ke světle modrým či zeleným očím, růžová - ideální k hnědým či tmavě modrým očím a oranžová - perfektně ladící k olivové pleti.

Klepněte pro větší obrázek

V každé make up kazetě se zrcátkem je set šesti očních stínů v různých barevných intenzitách pro snadné stínování, dvě rtěnky s leskem a tvářenka, tedy sada, kterou se dají vytvořit jakékoliv varianty líčení jak pro denní či večerní příležitosti. Všechny tři sety jsou k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud za cenu 249 Kč.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články