Novinky z královské rodinky

Vévodkyně Kate si zřejmě dala za cíl alespoň jednou týdně se postarat novinářům o pěkný úlovek. Po domácích rodinných fotkách se vydala nakoupit do supermarketu a fotografům samozřejmě neunikla.
Novinky z královské rodinky

Kate se z bezpečí rodičovského přístavu přestěhovala do domu v Anglesey, kde s Williamem už delší dobu bydlí. Princ tu slouží v posádce záchranného vrtulníku a Kate s malým Georgem jsou mu po boku. Taková normální rodinka. A jako obyčejná smrtelnice tu budoucí královna Anglie také nakupuje. V místním supermarketu už dávno není žádnou atrakcí, a tak si sem může vyjet i bez jindy pečlivě zvoleného outfitu. Fotografie nakupující Kate však oblétla svět nejen proto, že je tu konečně zase přirozená, ale především kvůli její postavičce, na níž není nedávné těhotenství vůbec znát. Po větším bříšku, s nímž mnohé ženy po těhotenství bojují, ani stopy. Šťastná to žena.

A ještě jedna zpráva se v souvislosti s britským královským párem roznesla. A sice, že se s nimi do jejich právě rekonstruovaného sídla v londýnském Kensingtonském paláci postěhují i Kateini rodiče a budou tam mít speciálně vyhrazené pokoje. Palácový mluvčí tuto zprávu nepotvrdil, dodal jen, že v bytě bude několik pokojů pro hosty, žádný z nich však v tuto chvíli není připravován pro trvalejší pobyt Middletonových. Škoda pro Kate. Na jednu stranu bývá sice soužití dvou generací pod jednou střechou komplikované, na druhou stranu by se novopečeným rodičům pomoc spřízněných rukou hodila. Už od poloviny září se totiž Kate vrací k oficiálním povinnostem, a bude proto potřebovat s malým princem pomoct. William se nechal slyšet, že by synovi rád dopřál africkou chůvu, Kate zase už dlouho říkala, že jí pomůže právě maminka. Uvidíme, jak to tedy nakonec bude.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články