Nové plavky pro nejmenší, deky, plenky a krmicí oblečky

Chystáte se s miminkem na plavání? Pak byste měli vědět, jaké jsou nejnovější plavečkové trendy, a nejen to. Na trhu jsou i nové praktické krmicí oblečky a další hezké doplňky.
Nové plavky pro nejmenší, deky, plenky a krmicí oblečky

Nepropustné plavečky

Plavky pop-in pro nejmenší jsou ušity z trojvrstvého materiálu. Uvnitř je flís, navrchu voděodolná vrstva a mezi nimi voděodolná membrána. Tento unikátní systém společně s gumičkami kolem stehýnek zaručí, že maminky v bazénu nezaskočí ani menší, ani větší nehody. K dostání budou ve čtyřech velikostech – nejmenší pro tříkilové děti, největší pro třináctikilové.

Klepněte pro větší obrázek

U stolu čistější

Pop-in také přichází na český trh s novými ochrannými oblečky pro děti, které začínají jíst. Jsou větší než tradiční bryndáky, takže mohou pomoci i rodičům, jejichž děti umějí udělat u jídla skutečně nepořádek.

Klepněte pro větší obrázek

Deka domů i na pláž

Speciální deku využijete nejen pro svého drobečka, ale v létě například i na pláž. Je dost velká, vejde se na ni bez problémů celá rodina. Z jedné strany deky je nepromokavá látka, lze ji snadno srolovat a má držadlo.

Klepněte pro větší obrázek

Zadeček v pohodlí

Látkové plenky pop-in jsou kalhotkové plenky, které rostou s vaším miminkem a zapínají se pomocí suchých zipů. Skládají se ze tří částí, nepropustné vnější vrstvy, sací druhé vrstvy a třetí části na vkládání plenek. Celý systém je sepnut pomocí patentek, ty však nemusíte rozepínat ani při praní. Plenky se nežehlí. Při používání jednorázových plen vznikne jedna tuna odpadu, zatímco používání látkových plen je vysoce ekologické.

Pozor, na právě probíhajícím brněnském veletrhu PRO DÍTĚ si můžete koupit zkušební pop-in plenku se 40% slevou. Na stánku firmy Mamaja si vyzvedněte voucher. Na všechno ostatní zboží platí veletržní sleva 10 %.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články