Nová měsíčková péče Weleda

Čistá přírodní kosmetika od prvního dne života má:
Nová měsíčková péče Weleda

Propagace značky Weleda.
MojeBetynka.cz není jejím autorem a nemá vliv na její obsah.

Nový vzhled obalu

Obaly nové měsíčkové péče zdobí několik nových prvků, podle nichž snadno rozpoznáte svůj oblíbený produkt. Roztomilá beruška znázorňuje propojení s dětským světem a barevné obdélníky zvýrazňující druh péče jsou zase ukazatelem pro maminky, aby se ve vystaveném zboží v drogerii snadno zorientovaly a našly svůj oblíbený produkt.

Inovované uzávěry lahviček

Nový těsnicí systém mezi uzávěrem a lahvičkou zabraňuje vytékání obsahu lahvičky

Nové jemnější složení a jemnější vůně

Některé přípravky mají upravené složení s ještě vyšším podílem přírodních BIO složek, a tím získaly vyšší stupeň certifikace NATRUE. Tyto výrobky mají nádhernou novou přírodní vůni založenou na esenciálních olejích, které jsou jemné a nedráždí pokožku. Složení měsíčkového kojeneckého oleje bez parfemace a sprchových i koupelových přípravků se nezměnilo.

Výtažek z BIO měsíčku lékařského

Zářivě oranžová měsíčková pole najdete v Německu v největší biodynamické zahradě léčivých rostlin na světě. Weleda zde pěstuje přes 300 vyšlechtěných odrůd léčivých rostlin, které poté používá ve svých přípravcích.

V červnu, kdy měsíček rozkvétá, ručně sklidí zahradníci Weledy přibližně 14 tun květů. Měsíček je jedna z nejvšestrannějších a nejefektivnějších léčivých rostlin – napomáhá hojení ran, má protizánětlivý a hojivý účinek.

Používání měsíčkové dětské péče Weleda napomáhá chránit a obnovovat povrch pokožky dítěte a dodává jí hydrataci. Dětská pokožka je náchylnější k podráždění a zarudnutí, protože je až pětkrát tenčí než kůže dospělých a její ochranné mechanismy ještě nejsou plně vyvinuté.

Soutěž ukončena

Vyhrávají:

Ilona Sýkorová, Hodonín
Jana Tomková, Praha
Naďa Pavlištová, Hradec Králové
Jan Štulc, Ostrava
Věra Skřivánková, Kyjov
Silvie Čmochová, Lipník nad Bečvou

Vyhrává každý 20. soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku. Výherci budou kontaktováni e-mailem.

Klepněte pro větší obrázek

Prostudujte si prosím pečlivě Podmínky BURDA Media 2000 s.r.o.

Svou účastí v soutěži poskytujete vydavateli časopisů (BURDA Media 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.


Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články