Nová dimenze stavění

Firma Geomag tentokrát pozvala nejmladší k rozvíjející magnetické hře ve 3D dimenzi. Barevné, magnetické kostky nejen skvělé zabaví ale také rozvíjí motoriku, povzbudí představivost a zájem o okolní svět. Výhradním distributorem stavebnic Magicube je společnost TM Toys.
Nová dimenze stavění

HRAČKY S POTENCIÁLEM

Ve firmě Geomag kreativita a učení jdou ruku v ruce již od roku 2008. Děti si rychle oblíbily novou sérii hraček Magicube využívající magnetický potenciál. Díky nim mohou využit svou kreativitu a tvořivost, aniž by se musely obávat, zda jejich vysněná konstrukce bude stabilní. Motto firmy Geomag zní „Hraj si a uč se!“. A ujišťuji, že není ani trochu přehnané. Nová série Magicube určená pro děti už od 18 měsíců umožňuje i nejmladším objevovat fascinující záhady světa fyziky. Skládání šestihranných kostek skvěle rozvíjí také matematické myšlení dětí.

Celý výrobní proces probíhá ve Švýcarsku, s dodržením přísných evropských a mezinárodních bezpečnostních standardů. Díky tomu výrobek nabízený malým klientům splňuje nejvyšší požadavky na kvalitu. Přednosti hraček ocenilo mnoho mezinárodních nezávislých organizací, tím, že jim přiznalo tituly, mj. nejlepší hračka roku, nejlepší volba pro rodiče a doporučená speciální hračka.

MAGNET NA KLIENTA

Nejmladším potomkem firmy Geomag je systém magnetických kostek Magicube, které jsou určeny nejmenším dětem. Nepolárnost magnetů zabudovaných v kostkách usnadňuje jejich libovolné spojování. Sady pro děti od 1,5 roku mají předlohy pro skládání, sady pro děti od 3 let barevné doplňky umožňující nejen libovolné zdobení modelů, ale dokonce navrhování vlastních, neopakovatelných hraček. Také je důležité, že tyto stavebnice jsou univerzální jak pro holčičky tak i pro kluky.

Firma Geomag má v nabídce různé tematické sady kostek Magicube. Startovací sada obsahuje čtyři magnetické kostky a lze ji libovolně rozšiřovat. Možností je mnoho, v závislosti na zájmech a zálibách malých stavitelů. Mají k dispozici sady: Ovoce, Domácí zvířata, Vodní zvířata, Polární zvířata, Safari, Dinosauři, Roboti, Princezny, Hrady a domy.

Více informaci o nabízených sadách a vlastnostech kostek Magicube najdete na stránkách www.kostkymagicube.eu

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články