Nenechte se nachytat aprílovým počasím!

Stává se vám, že kvůli proměnlivému počasí nevíte, jak se ráno obléci, zda přibalit deštník nebo naopak sluneční brýle? Řešení je snadné.
Nenechte se nachytat aprílovým počasím!

Pořiďte si svou vlastní domácí meteostanici. Ty nové mají navíc neotřelý design a vkusně ozdobí váš interiér. Domácí meteostanice jsou v poslední době stále oblíbenějším doplňkem řady domácností. Zobrazují radiově řízený čas, vnitřní i vnější teplotu, vlhkost vzduchu, barometrický tlak a předpověď počasí pomocí ikon. Některé modely dokonce ukazují fáze Měsíce a Slunce, příliv nebo odliv.

V sortimentu značky Hyundai naleznete i speciální meteostanice, například s fotorámečkem, připojením k internetu nebo bezdrátovým monitorováním zálivky rostlin. Vaše pokojové květiny tak již nikdy neuvadnou. Bonusem je pak nadstandardní záruka v délce čtyřiceti měsíců.

Barevná předpověď počasí
Milovníci neotřelých designů a pastelových barev ocení meteostanici Hyundai WSC 2180. K dispozici je v růžovém, světle modrém, bílém a černém provedení. Můžete ji tak sladit s dalšími doplňky či barvou interiéru. Stylový pomocník dokáže změřit teplotu i vlhkost vzduchu, má ukazatel optimálního prostředí, předpovídá počasí a jistě oceníte i funkci opakovaného buzení. Nechybí kalendář a fáze Měsíce. Meteostanici lze upevnit na zeď, nebo postavit na stůl. Cena 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Meteostanice v elegantním pojetí
Futuristický design, který nepochybně ozdobí váš interiér, nabízí meteostanice Hyundai WS 2200. Ta spojuje funkčnost s elegancí a jednoduchostí. Černo-stříbrný model zobrazuje předpověď počasí na přehledném a barevném LCD displeji, a to dokonce s barevným rozlišením. Pět různě barevných ikon vám ukáže, jaké bude počasí hned na první pohled. Kromě měření vnitřní i venkovní teploty a vlhkosti vzduchu nabízí stylová meteostanice kalendář, budík a informuje o fázích Měsíce. Cena 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články