Nechce se vám po mateřské zpět do práce? Pronikněte do světa krásy!

Jaro je v plném rozpuku. Rozkveťte i vy a staňte se krásnější. Do světa make-upu, vlasového stylingu a oblékání vás uvede profesionální škola líčení.
Nechce se vám po mateřské zpět do práce? Pronikněte do světa krásy!

Škola nabízí nejen make-up konzultace, image poradenství a svatební líčení, ale především kurzy, které vás zavedou do světa krásy. Klientky se naučí, jak zkrášlit sama sebe i druhé -  jak volit make-up, jak ho správně aplikovat, jak vytvořit kouřové líčení, jaký je rozdíl mezi profesionální kosmetikou a kosmetikou z drogerii a jak se v široké paletě produktů zorientovat. Představte si práci, při které se skvěle bavíte a využíváte svoji kreativitu k tomu, aby lidé vypadali skvěle. Ať už jste profesionálové a chcete se ve svém oboru zdokonalit nebo vás make-up pouze baví, škola líčení je pro vás to pravé místo, které promění vaše nadšení ve vzrušující kariéru vizážistky a stylistky.  

Rekvalifikační make-up kurz je určen zájemkyním, které chtějí nastartovat svoji kariéru v oblasti vizážistiky. Získáte znalosti od nejlepších make-up artistů v České republice. Každý den kurzu obsahuje teoretickou i praktickou část. Dozvíte se, jak funguje profesionální make-up, jaké jsou rozdíly mezi běžnými a profesionálními líčidly, naučíte se tajemství dokonalého stínování obličeje, korekce typů obličejů i použití rozličných produktů. Po úspěšném absolvování kurzu získáte Certifikát v oboru vizážistka a barvové poradenství akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

Kurz vlasového stylingu zvýší úroveň každého vizážisty. Neoddělitelnou součástí práce vizážisty je totiž vlasový styling. V kurzu se naučíte, jak vlasovým stylingem podtrhnout osobitý styl zákazníka a seznámíte se s různými druhy stylingů s ohledem na tvar a typ obličeje.

V kurzu osobního líčení se během šesti hodin naučíte, jak sama sebe líčit. Pod vedením profesionální vizážistky si osvojíte dovednosti, jak zvýraznit své přednosti a zamaskovat nedokonalosti, jak vybírat kosmetiku i které štětce používat. Vizážistka vám doporučí vhodné líčení, kombinace barev a seznámí vás s trendy v líčení. Kurz je završen profesionální fotografií v ateliéru, který je součástí školy.

Kurz osobního stylingu vás uvede do tajů oblékání. Naučíte se vhodně obléknout na každou příležitost, kombinovat oblečení s doplňky, zjistíte, jaké barvy, střihy a materiály jsou pro vás optimální a jak se vyhnout módnímu faux paux. 

Vybírat si můžete z celé řady dalších kurzů, jako například kurz svatebního líčení, beauty make-up kurz, firemní make-up konzultace a dress code.

www.surfacemakeup.cz 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články