Nalaďte se na vánoční atmosféru a vyzdobte si domácnost už nyní

Vánoce jsou skoro za dveřmi a je na čase začít přemýšlet o vánoční výzdobě domácnosti. Nevíte, kde načerpat inspiraci? Řetězec KiK připravil pro období Vánoc pestrou nabídku dekorací.

TIP na kovový stojan na svíčky

Vánoční svícen by neměl chybět v žádné domácnosti. V KiKu naleznete originální stojan na svíčky, který může zdobit interiér po celý rok.

KiK radí:

Slavnostní atmosféru vánočních svátků vám pomohou vytvořit například sušené plody. Využít můžete jablka, citrusy nebo ořechy.

TIP na podložku pod stromeček

Nemáte rádi uklízení jehličí pod vánočním stromkem? Praktická podložka pod stromeček povánoční úklid domácnosti usnadní. Tato podložka zachytí padající jehličí ze stromečku a zároveň ozdobí místnost. V KiKu za 219 korun.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Příklady sortimentu

TIP na flísové deky

Při chladných zimních večerech vás zahřejí flísové deky. V KiKu zakoupíte za 75 korun.

Klepněte pro větší obrázek 
​Příklady sortimentu

TIP na LED ratanové dekorace

Málokdo si již umí představit Vánoce bez světelných dekorací. LED dekorace dotváří domácí vánoční pohodu. Pokud preferujete přírodní materiály - ratanové dekorace jsou jasnou volbou. Hlavními výhodami LED zářivek jsou úspora energie a bezpečnost, protože po celou dobu svícení zůstávají chladné. V KiKu zakoupíte více druhů LED ratanových dekorací za 189 korun.

Klepněte pro větší obrázek 
​Příklady sortimentu

TIP na LED světelné řetězy

Zažijte ty nejkrásnější Vánoce a vyzdobte si interiér domácnosti také vánočním osvětlením. LED světelné řetězy se dají použít na výzdobu stromečku, oken, ale i nábytku. V KiKu si vyberete z pestré nabídky mnoha drůhů LED světelných řetězů od 79 korun.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
​Příklady sortimentu

Chcete zjistit, zda je prodejna KiK ve vašem regionu? Využijte vyhledávač, díky kterému zjistíte, zda se prodejna nachází ve vaší blízkosti a jakou má otevírací dobou. Aktuální nabídku produktů sledujte na facebookovém profilu KiK a připojte se k více jak 300 tisícům fanoušků chytrého nakupování.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články