Nadace Karla Janečka ocenila ty, kteří nezištně pomáhají ostatním

V neděli 23. dubna 2017 proběhlo ve Stavovském divadle historicky první slavnostní ocenění #laskavec Nadace Karla Janečka. Projekt probouzí touhu po objevování a konání laskavých skutků. Dobrosrdeční lidé byli oceněni za nezištné laskavé skutky. Součástí večera byla Meta-přednáška Petra Ludwiga, autora knihy Konec prokrastinace.
Nadace Karla Janečka ocenila ty, kteří nezištně pomáhají ostatním

V průběhu minulého a na začátku letošního roku měli lidé možnost nominovat někoho, koho si váží a obdivují za to, co dělá pro společnost. Každý měsíc vybraný laskavec získal v rámci komorního ocenění finanční odměnu 66 Kč (46 656 Kč).

12 oceněných laskavců představila Nadace Karla Janečka v rámci slavnostní ceremonie v neděli 23. dubna ve Stavovském divadle. Akci moderovala herečka Iva Pazderková.

Neuvěřitelné zrození. Miminko se dere na svět při „přírodním“ císařském řezu

Neuvěřitelné zrození. Miminko se dere na svět při „přírodním“ císařském řezu

„Přemýšleli jsme, jak udělat oceňování co nejzajímavější. A vymysleli jsme, že součástí večera bude Meta-přednáška Petra Ludwiga, autora bestselleru Konec prokrastinace.

Petr se zaměřil na otázky, jako například jak laskavost ovlivňuje zdraví a vztahy. Jak můžeme posilovat laskavé chování u sebe a u druhých. A jak žít život více eudaimonicky,“ vysvětlila koordinátorka projektu #laskavec Dominika Vrkotová.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články