Maminka.czSlavní tatínci

Moderátor Libor Bouček se konečně stane otcem. Už za měsíc!

redakce 26.  1.  2021
Vzali se předloni, letos se jim narodí miminko. Řeč je o moderátorovi Liboru Boučkovi (40) a jeho manželce Gabriele Bendové (29). Těhotenství oznámili teď, ale pro ty, kdo je znají blíže, to asi žádná novinka nebude. Budoucí matka už je v osmém měsíci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Tohle chci napsat jako nejupřímnější vyjádření obdivu a fascinace. Mojí Ženě. V životě se obklopujeme plány a sny. Říkáme si, jak precizně využít čas nám daný. Jak potěšit vlastní ego významnou či malichernou aktivitou. My muži leckdy potěšení nacházíme v rozhodnutí. Či rozhodování. Rosteme. S časem. Věkem. Zkušeností. Rosteme méně osobnostně, více sebevědomě. Poslední měsíce nerostu. Jen fascinovaně sleduji dar," napsal moderátor na svém Instagramu a oznámil tak, že se spolu se svou ženou Gabrielou brzy stanou rodiči. 

Pro Boučka jde o třetí manželství, ale o prvního potomka. Už dříve se přitom nechal slyšet, že chce rodinu a klidně velkou. 

Baby boom 2021! Emma Smetana, Nikol Štíbrová a další. Kdo se letos dočká miminka?

Pár má za sebou více než šest společných let, vzali se v létě 2019. Moderátor Libor Bouček poznal svou třetí ženu, finalistku České Miss 2014 Gabrielu Bendovou, díky soutěži krásy, kterou moderoval. Svůj vztah poměrně dlouho tajili. 

Libor Bouček má za sebou dvě nevydařená manželství, první se slovenskou moderátorkou Marianou Ďurianovou a druhé s právničkou Janou. Obě jeho bývalé ženy už mají rodiny s jinými partnery. 

Teď zároveň na sociální síti přiznal, že vyhlíží okamžik "kdy Jí asi umačkám ruku, utopím se ve vlastním chaosu, pronesu desítky nemístných vět a utopím se vlastní malicherností. Zatím co Ona promění naši úsečku v nejpevnější v překrásný trojúhelník."

Nikol Štíbrová je těhotná! S přítelem Petrem čeká svoje druhé dítě
Veronika Arichteva má syna Luka Christa. Dvě nohy, dvě ruce a boží nos!
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Miminko, Slavní tatínci, Rodina, Instagram, Otec, Otcové, koně, Libor Bouček, Moderátor, Veronika Arichteva, Boom, Sociální síť, Manželství, Malichernost, Budoucí matka, MEŠ, Marián, Žena, Jana, Mariano, Trojúhelník, Mód